Array
(
  [language] => nl-NL
  [option] => com_k2
  [id] => 1
  [lang] => nl
  [limit] => 24
  [limitstart] => 48
  [oplossing] => Doseren
  [task] => category
  [view] => itemlist
  [Itemid] => 
  [featured] => 0
)
 

Doseren met doseermachines

Sismatec heeft een ruim en zeer divers aanbod aan doseermachines van het merk Turbo. Welke machine voor u geschikt is, is afhankelijk van welke producten u wilt gaan gebruiken en in welke hoeveelheden.

Doseren met een Turbo machine

Turbo is een toonaangevende fabrikant als het gaat om doseren. De machines van Turbo hebben het vermogen om vloeibare, maar ook semi-vaste materialen te verwerken, doseren en af te vullen. Er zijn ook volledig geautomatiseerde productiesystemen te verkrijgen. Alle machines zijn uitermate geschikt om laag viscose producten mee te doseren zoals sauzen, soepen, desserts en diverse toppings voor bakkerijen.

Advies over doseermachines nodig?

Het aanschaffen van de juiste doseermachine kan een lastige klus zijn. Wilt u graag advies over welke machine het beste bij uw horecagelegenheid past? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij geven graag een passend advies.
Advies op maat

of bel: +31(0)546-874111

Proseal

Proseal GT5

The GT5 is an automatic, extra-large capacity, single lane, high speed tray sealing system designed to cut labour costs and produce speeds up to 105 packs per minute.

Bekijk product
Proseal

Proseal SP30

Linear conveyor sandwich packing system capable of sealing up to 30 packs per minute.

Bekijk product
Proseal

Proseal SP60/90

The SP60 is a linear conveyor sandwich packing system capable of sealing up to 60 packs per minute. The SP90 capable of sealing up to 90 packs per minute.

Bekijk product