Overzicht segmenten

AGF

Binnen het segment van Aardappels, Groente & Fruit (AGF) bieden wij van Sismatec meerdere machinerie oplossingen voor het verwerken en verpakken van AGF.

Brood & Patisserie

Wij bieden oplossingen voor het bereiden, bewerken en verpakken van brood, broodjes, chocolade en allerhande lekkere patisserie producten.

Convenience

Met onze complete productielijnen is het mogelijk om allerlei soorten voeding seriematig en sterk kwalitatief te verpakken in kant en klare verpakkingen.

Farmacie

Farmaceutische producten zoals medicijnen in grote hoeveelheden verwerken en verpakken? Bij Sismatec bieden wij volop mogelijkheden om dit te realiseren.

Vegetarisch

Sismatec focust zich, vanwege de ontwikkeling van de markt, steeds meer op de vegetarische markt. State of the art machines, kennis door jarenlange ervaring en eigen research en development kan Sismatec als technologisch partner organisaties in de vegetarische markt helpen.

Vis

Hoogwaardige machinerie oplossingen voor het bereiden, bewerken en het verpakken van allerlei soorten vis en kreeftachtigen.

Vlees

Sismatec is de specialist als het gaat om het bewerken, wegen en verpakken van vlees. Wij bieden talrijke oplossingen voor het gehele proces.

Wild & Gevogelte

Voor het segment wild en gevogelte bieden wij standaard- en maatwerk oplossingen als het gaat om bewerken en verpakken.

Zuivel & Kaas

Voor bedrijven in de zuivel & kaas industrie leveren wij machines voor het bewerken & verpakken van zuivel en kaas producten.