AGF &
SISMATEC
Het bewerken, wegen & doseren en verpakken van AGF producten kan op talrijke manieren. De organisatie is exclusief vertegenwoordiger van de merken Proseal, Bilwinco, Intray en Dito Sama. Daarnaast heeft Sismatec goede partnerships met andere merken en leveranciers om volledige productielijnen te ontwerpen en realiseren.

Wilt u meer weten over ons uitgebreid assortiment aan state-of-the-art oplossingen voor de AGF sector?

Sismatec in de AGF sector

Sismatec is in de AGF  actief als leverancier van standalone machines en volledig geautomatiseerde process & verpakkingslijnen. Op basis van state of the art machines, kennis door jarenlange ervaring en eigen research en development kan Sismatec als technologisch partner AGF productie & verpakkingslijnen volledig ontwerpen, samenstellen en automatiseren.

Door partnerships met onder andere Proseal, Intray & Bilwinco is Sismatec in staat een future-proof verpakkingsproces te realiseren. Hoge doorvoer snelheden of een hoge mate van flexibiliteit zijn geen probleem.

Wilt u ons machinerie assortiment voor AGF bekijken? Klik hier op de button.

Bewerken & bereiden met Sismatec

Stephanal-CCM-Sismatec-segment

Bewerken & bereiden | Cutteren, emulgeren, mixen en meer

Met het merk Stephanal beschikt Sismatec over de nieuwe generatie universeelmachines. Deze universeelmachines worden gekenmerkt door uitzonderlijke veelzijdigheid: meerdere bewerkingsstappen kunnen in een machine worden uitgevoerd. De machines zijn gemakkelijk te reinigen en zijn zeer onderhoudsvriendelijk.

De machines behandelen naargenoeg alle taken die betrokken zijn bij de productie van aardappelen, groentes en fruit: mengen, cutteren, emulgeren en homogeniseren. Directe en indirecte verwarming, koeling en produceren onder vacuüm is ook mogelijk.

Wegen, doseren en vullen met Sismatec

Wegen, doseren en vullen | Multihead weighers

Sismatec & Bilwinco zijn instaat aan de  klantspecifieke weegbehoeften van verschillende soorten groente en fruit in middelgroot en grote industrie te voldoen.

De Weighers van Bilwinco zijn verdeeld in twee series, een serie voor het verwerken van droge AGF producten (D serie) en een serie voor het verwerken van natte AGF producten (W serie). De weegcapaciteiten van de machines lopen op tot 300 porties per minuut met portiegroottes van 10g tot 25kg.

Verpakken met Sismatec

Verpakken | Traysealen

Sismatec & Proseal kunnen de deur openen naar meer winst in de AGF-sector, door hoge efficiëntie en gegarandeerde kwaliteit in het verpakkingsproces.

De traysealers combineren een hoge doorvoer met een snelle toolwissel en een ruimtebesparend compact ontwerp. Ontworpen om willekeurig verdeelde trays van elke transportband te accepteren en kan volledig worden geïntegreerd met andere lijnapparatuur met vaak de Proseal machine als basis van de lijn.

Verpakken | Tray toevoer

Sismatec & Intray stroomlijnen voedselproductie met elektrische en hygiënische verpakkings ontnesters. Ongeacht de snelheid en inhoud van de verpakkingen wordt de ideale oplossing ingezet. De ontnesters zijn zo ontwikkeld dat verpakkingen perfect ontnest worden en op de juiste plaats belanden, daarnaast zijn de ontnesters gemakkelijk in bestaande productielijnen te integreren.

Onze partners/merken