Bij Sismatec bieden wij

Sismatec levert hoogwaardige machinerie oplossingen voor het bereiden, bewerken en verpakken van brood, broodjes, chocolade en allerhande lekkere patisserie producten.

Voor bakkers of patisserie specialisten bieden wij complete productielijnen en sterke machines voor het bereiden en verpakken van broodjes of lekkernijen, maar ook voor het seriematig produceren van chocolade en koekjes.

Sismatec heeft ruime ervaring als het gaat om het leveren van machinerie aan bakkerijen en patissiers.

Wilt u onze brood en patisserie machinerie assortiment bekijken? Klik hier op de button.

Toepassingen voor Brood, Patisserie & Chocolaterie

Onderstaande toepassingen hebben wij voor u geselecteerd op basis van uw keuze voor dit segment. Mocht de door u gezochte toepassing er niet tussen staan, neem dan contact met ons op!

Sismatec is gericht op het optimaal automatiseren van logistieke en productieprocessen in de brood & patisserie sector.

De verschillende toepassingen bieden vele machinale mogelijkheden van oplossingen voor het zorgvuldig bereiden, mengen en produceren van broden, broodjes, chocolade, koekjes en banket.

Inmiddels al weer ruim 50 jaren actief heeft Sismatec haar organisatie stevig zien groeien. Zo hebben wij de nodige kennis opgedaan op het gebied van brood, banket en patisserie. Dat resulteert in prachtige seriematige oplossingen in het industriële segment van brood & patisserie.

Samenwerken met de mensen en machines van Sismatec geeft uw organisatie houvast en continuïteit. Wij borgen daarbij onze flexibiliteit en onze technische support is er altijd voor u. Vanzelfsprekend leveren wij kwaliteit en streven wij naar duurzame oplossingen.

Enkele producten uit ons assortiment voor Brood, Patisserie & Chocolaterie