Bij Sismatec bieden wij

Sismatec levert complete productielijnen voor het kwalitatief sterk verpakken van kant en klaar voeding. Het voorbereiden en het seriematig verpakken van voeding kan Sismatec als geen ander voor u organiseren.

Onze machines zijn uitsluitend A-merken en in staat onder meer versmaaltijden in grote volumes te produceren.

Voor fabrikanten van convenience producten bent u bij Sismatec aan het goede adres als u verder wilt groeien en innoveren.

Wilt u onze convenience machinerie assortiment bekijken? Klik hier op de button.

Toepassingen voor Convenience

Onderstaande toepassingen hebben wij voor u geselecteerd op basis van uw keuze voor dit segment. Mocht de door u gezochte toepassing er niet tussen staan, neem dan contact met ons op!

Sismatec is niet meer weg te denken in het segment van convenience. Niet alleen kan Sismatec complete machinelijnen samenstellen, maar vooral het advies en de kennis in de convenience biedt meerwaarde aan relaties.

De verschillende toepassingen zoals maaltijden samenstellen waarbij meerdere producten samen komen tot één product. En dan vooral in hoge snelheid seriematig produceren en verpakken is is onze kracht. Maar ook het verpakken in duurzame en milieuvriendelijke materialen behoort tot onze aandachtsgebieden.

Inmiddels al weer ruim 50 jaren actief heeft Sismatec haar organisatie stevig zien groeien. Zo hebben wij de nodige kennis opgedaan op het gebied van convenience. Dat resulteert in prachtige seriematige oplossingen het industriële segment van convenience.

Samenwerken met de mensen en machines van Sismatec geeft uw organisatie houvast en continuïteit. Wij borgen daarbij onze flexibiliteit en onze technische support is er altijd voor u. Vanzelfsprekend werken wij met A-merken en bieden turnkey oplossingen aan.

Enkele producten uit ons assortiment voor AGF