Bij Sismatec bieden wij

Als u farmaceutische producten, zoals medicijnen, seriematig en in grote hoeveelheden wilt verpakken dan biedt het machine assortiment van Sismatec volop mogelijkheden.

Wij leveren efficiënte productielijnen die farmaceutische producten in grote hoeveelheden kunnen verpakken. Dit alles volgens de strengste normen. Wilt u blisters, sachets of in potten verpakken, dan laat het ons weten.

Voor fabrikanten van farmaceutische producten bent u bij Sismatec aan het goede adres als u met de grootst mogelijke zorg wilt verpakken.

Wilt u ons farmaceutische machinerie assortiment bekijken? Klik hier op de button.

Toepassingen voor de Farmacie-industrie

Onderstaande toepassingen hebben wij voor u geselecteerd op basis van uw keuze voor dit segment. Mocht de door u gezochte toepassing er niet tussen staan, neem dan contact met ons op!

Sismatec en farmacie is een vertrouwde combinatie. Voor diverse productiebedrijven hebben wij in de afgelopen jaren machinelijnen geleverd. Zo kunnen wij bijvoorbeeld seriematig en in hoge snelheid medicijnen verpakken.

Als u zou besluiten met ons contact te zoeken dan zetten wij eerst uw wensen in kaart. Wij denken met u mee als partner en wij werken een plan uit als het gaat om efficiënt produceren en verpakken. De verschillende toepassingen bij het samenstellen van farmaceutische productielijnen vereist precisie en kennis. Vooral het in hoge snelheid seriematig produceren en verpakken verdient aandacht.

Inmiddels al weer ruim 50 jaren actief heeft Sismatec haar organisatie stevig zien groeien. Zo hebben wij de nodige kennis opgedaan op het gebied van farmaceutisch verpakken. Dat resulteert in prachtige seriematige oplossingen het industriële segment van farmacie.

Kortom, samenwerken met de mensen en machines van Sismatec geeft uw organisatie houvast en continuïteit. Wij borgen daarbij onze flexibiliteit en onze technische support is er altijd voor u. Vanzelfsprekend werken wij met A-merken en bieden totale turnkey oplossingen aan.

Enkele producten uit ons assortiment voor Farmacie