FARMACIE &
SISMATEC
Het voorbereiden, bewerken en verpakken van farmaceutische producten kan op talrijke manieren. Sismatec levert complete productielijnen als het gaat om effectief produceren en verpakken.

Wilt u meer weten over ons uitgebreid assortiment aan farmaceutische machines en toepassingen?

Uw productielijn binnen Farmacie met Sismatec

Het bewerken, voorbereiden, portioneren en verpakken van farmaceutische producten kan in samenwerking met Sismatec op talrijke manieren.

Op basis van state of the art machines, kennis door jarenlange ervaring en eigen research en development kan Sismatec als technologisch partner haar klanten voorzien van future-proof productie en verpakkingsprocessen.

Wilt u ons machinerie assortiment voor farmacie bekijken? Klik hier op de button.

Bewerken & bereiden met Sismatec

Bewerken | Mengen en tumblen

Sismatec & Vakona hebben veel ervaring in het mengen, balanceren, masseren, marineren en tuimelen van alle vlees producten. De Vakona machines maken indruk door de hoge gebruikersvriendelijkheid, die wordt bereikt door eenvoudige bediening en eenvoudige reiniging. Door de grote keuze aan uitrustingsopties wordt een hoge mate van individualisering bereikt om een ​​zo hoog mogelijk niveau van klant specifieke productoptimalisatie te bereiken.

De mixers van Vakona zijn verdeeld over drie reeksen. De standaard FM serie, de VM serie voor vacuümomstandigheden en de ESK serie voor energie besparend koud tumblen van vlees product. Alle drie de series zijn beschikbaar in volumes van 60 tot en met 1800 liter.

Vakona-vm-serie-sismatec
Slsmatec-CCM-Sismatec-segment

Bewerken & bereiden | Cutteren, emulgeren, mixen en meer

Met het merk Slsmatec beschikt Sismatec over de nieuwe generatie universeelmachines. Deze universeelmachines worden gekenmerkt door uitzonderlijke veelzijdigheid: meerdere bewerkingsstappen kunnen in een machine worden uitgevoerd. De machines zijn gemakkelijk te reinigen en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Voordelen van de machine zijn:

De machines zijn instaat veel productiestappen van farmaceutische producten te combineren: mengen, cutteren, emulgeren en homogeniseren. Directe en indirecte verwarming, koeling en produceren onder vacuüm is ook mogelijk.

Wegen, doseren & vullen met Sismatec

Bilwinco-bw128-sismatec

Wegen, doseren & vullen | Multiheadweighers

Bilwinco oplossingen zijn op maat gemaakt, gebaseerd op medisch product en de mogelijk zeer specifieke wensen van productie. Sismatec biedt in samenwerking met Bilwinco semi-of volledig automatische weighers en complete oplossingen voor voeren, multihead wegen, vullen, portioneren en positioneren van medische producten. De oplossingen zijn geschikt voor een breed scala aan natte en droge product soorten. Het behouden van een continu productieproces, productiviteit en optimaliseren van een winstgevende productielijn staan hoog in het vaandel bij Bilwinco.

De kern van elke Bilwinco oplossing is een mobiele multiheadweigher. Mobiliteit betekent in hoogte verstelbaar voor het hanteren van verschillende soorten of verpakkingsmaten. Daarnaast betekent het een gemakkelijke omschakeling tussen productielijnen, zodat apparatuur effectief wordt ingezet. Bilwinco garandeert hygiënische omstandigheden van topkwaliteit. De mobiele wegers zijn eenvoudig te verplaatsen naar bijvoorbeeld reinigingsruimtes voor een volledige hogedrukreiniging.

Verpakken met Sismatec

Verpakken | Thermovormen & vacumeren

Webomatic produceert sinds 1958 verpakkingsmachines voor kleine, middelgrote en industriële ondernemingen. Voor het betrouwbaar en continu vacuüm verpakken van food- en non-foodproducten is een Webomatic verpakkingsmachine de beste keuze. Vacuümverpakkingen zijn perfect geschikt als verpakkingsoplossing voor medische producten, farmaceutische producten of industriële en consumptiegoederen. Thermovormverpakkingen zijn met name geschikt voor levensmiddelen, maar medische producten en industriële en consumentengoederen kunnen ook worden verpakt op thermovormmachines.

De CL-C 950 kamerbandmachine is het instapmodel voor geautomatiseerde verpakking in zakken in WEBOMATIC CleanDesign®. Het innovatieve en gepatenteerde oprolelement doet denken aan een eenvoudige, snelle en grondige reiniging van het interieur. Naast de aantrekkelijke basisfuncties kan CL-C worden aangepast aan individuele vereisten door de opties en configuratie-opties die zijn verschenen. Daarnaast beschikt Webomatic ook over manuele machines voor een kleinere capaciteit.

De ML-C 3600 thermovormmachine is klaar voor gebruik voor kleine en middelgrote productie. Deze thermovormmachine maakt verpakkingen van alle in de handel verkrijgbare thermovormbare en afsluitbare zachte of harde folies tot een breedte van 462 mm. De modulaire ML-C 3600 kan perfect worden afgestemd op productspecificaties met een verscheidenheid aan opties. De machinelengte kan worden verlengd van een economische 4,5 m tot 15 m. Dit maakt bijvoorbeeld een royale insteekafstand of de integratie van vul-, etiketterings- en coderingssystemen mogelijk. De thermovormmachine reeks loopt uiteen van 2600 tot 7600, gebaseerd op capaciteit.

Webomatic-ml-c-5600-sismatec
Webomatic-cl-c-950-dicht-sismatec
Proseal-gt2e-sismatec-2

Verpakken | Traysealen

De tray seal machines van Proseal staan bekend als de beste verpakkingsmachines in de markt. De machines zijn in staat nagenoeg alle maten verpakkingen te sealen, waarbij veel verschillende materialen gebruikt kunnen worden. De intelligente software in combinatie met een zeer gebruiksvriendelijke touchscreen panel zorgt voor een maximale gebruiksvriendelijkheid voor productie operators. Naast het alleen topsealen van verpakkingen zijn de Proseal machines in staat de seal processen gas flush, vacuum/gas en skin uit te voeren om aan de veel verschillende eisen in de markt te voldoen. De S series van Proseal zijn geschikt voor de ‘gemakkelijkere’ seal processen atmosferisch seal, gas flush en hermetische krimp. De E series voegen hier vacuum/gas en skin aan toe.

Om machines te matchen met gewenste productieaantallen heeft Proseal een semiautomatische en een volledige automatische product lijn. De TTe, GTR en GTRe behoren tot de semiautomatische lijn en zijn in staat 30 verpakkingen per minuut te sealen en 10 verpakkingen vacuum/gas te sealen. De GT0s tot en met de GT6ex/Twin behoren tot de volledig automatische machines. Hierbij worden productieaantallen behaald tot 240 verpakkingen per minuut.

Onze partners/merken