Bij Sismatec bieden wij

Sismatec levert hoogwaardige machinerie oplossingen voor het bereiden, bewerken en verpakken van vis en kreeftachtigen.

Als u vis wilt bewerken en verpakken zijn onze machine oplossingen als geen ander geschikt voor bevroren, gekoelde verse vis of kreeftachtigen. Wij zorgen voor een verse uitstraling en beschermende hygiënische verpakking.

Sismatec biedt productielijnen die onder alle klimaat omstandigheden goed presteren. Zo zorgen wij ervoor dat vis goed wordt beschermd en versheid zo lang mogelijk garandeert.

Wilt u ons machinerie assortiment voor vis, garnalen en kreeft bekijken? Klik hier op de button.

Toepassingen voor de Vis-industrie

Onderstaande toepassingen hebben wij voor u geselecteerd op basis van uw keuze voor dit segment. Mocht de door u gezochte toepassing er niet tussen staan, neem dan contact met ons op!

Sismatec kan u als visleverancier verschillende toepassingen aanbieden voor het bereiden, verwerken en verpakken van verse vis. Onze machines zijn prima bestand tegen de koude omstandigheden die nodig zijn om vis duurzaam te verwerken en verpakken.

De verschillende toepassingen zoals seriematig vis snijden en transporteren heeft Sismatec de mogelijkheid om kwalitatief en duurzaam te bereiden en verpakken. Daarnaast kun u beschikken over milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen. 

Inmiddels al weer ruim 50 jaren actief heeft Sismatec haar organisatie stevig zien groeien. Zo hebben wij de nodige kennis opgedaan op het gebied van vis en kreeftachtigen. Dat resulteert in prachtige seriematige oplossingen het industriële segment van vis.

Samenwerken met de mensen en machines van Sismatec geeft uw organisatie houvast en continuïteit. Wij borgen daarbij onze flexibiliteit en onze technische support is er altijd voor u. Vanzelfsprekend werken wij uitsluitend met A-merken die wereldwijd actief zijn.

Enkele producten uit ons assortiment voor Vis