Bij Sismatec bieden wij

Sismatec is de specialist als het gaat om het bewerken, wegen en verpakken van vlees. Wij bieden talrijke oplossingen als het gaat om portioneren, snijden en verpakken van vlees. Wij werken uitsluitend met A-merken die op slimme wijze seriematig vlees kunnen bewerken en verpakken.

Vlees vereist hoge kwaliteitsnormen als het gaat om bewerken en verpakken. Hygiëne en sterke verpakkingen zijn nodig als u vlees gaat verpakken. Onze machine oplossingen zij bij uitstek geschikt als u kiest voor zorgvuldig verpakken van gekoeld en bevroren vlees.

Sismatec biedt productielijnen die onder alle klimaat omstandigheden goed presteren. Cutteren, injecteren, snijden, tumblen, verpakken, vullen, wegen en wolven zijn oplossingen die wij in de vleesindustrie toepassen.

Wilt u ons machinerie assortiment voor vlees bekijken? Klik hier op de button.

Toepassingen voor de Vlees-industrie

Onderstaande toepassingen hebben wij voor u geselecteerd op basis van uw keuze voor dit segment. Mocht de door u gezochte toepassing er niet tussen staan, neem dan contact met ons op!

Sismatec is van oudsher specialist in het snijden, portioneren, bereiden, vacumeren en verpakken van vlees. Enkele huismerken zoals Treif, Proseal en Stephan bieden al jarenlang geavanceerde technische oplossingen aan voor elk vleesproduct. 

Onze machinelijnen zijn bij uitstek geschikt om te werken in koude klimaatomstandigheden. Bijvoorbeeld blokjes of reepjes of op gewicht snijden zijn toepassingen die wij uitstekend beheersen.

De verschillende toepassingen zijn geschikt voor spekreepjes, blokjes kip en rund, shoarmavlees, reepjes kipfilet, blokjes kipfilet. Ook zijn de machines geschikt om pizza toppings en toevoegingen voor salades mee in blokjes en reepjes te snijden.

Als u gewicht wilt snijden dan wegen onze machines het product door middel van een voorweeginstallatie. Met behulp van sensoren en camera’s worden vervolgens de lengtes en diktes bepaald. Aan de hand van deze gegevens kunnen de machines de producten exact op gewicht snijden. Hierdoor heeft u het meeste rendement en uw producten op het gewenste gewicht.

Samenwerken met de mensen en machines van Sismatec geeft uw organisatie houvast en continuïteit. Wij borgen daarbij onze flexibiliteit en onze technische support is er altijd voor u. Vanzelfsprekend werken wij uitsluitend met A-merken die wereldwijd actief zijn.

Enkele producten uit ons assortiment voor Vlees