Bij Sismatec bieden wij

Sismatec is leverancier van wild en gevogelte machinerie oplossingen. Zo bieden wij oplossingen als het gaat om het bewerken en verpakken van wild en gevogelte.

Bij wild en gevogelte is het belangrijk dat u als fabrikant aan hoge kwaliteit en hygiëne eisen voldoet. Als u wild en gevogelte wilt bewerken en verpakken in volumes dan is Sismatec uw partner. Wij zorgen voor een verse uitstraling en beschermende hygiënische verpakking als het gaat om wild en gevogelte.

Vanzelfsprekend zorgen wij dat onze productielijnen onder alle klimaat omstandigheden goed blijven presteren. Zo zorgen wij ervoor dat wild en gevogelte goed wordt beschermd en versheid zo lang mogelijk garandeert.

Wilt u ons machinerie assortiment voor wild en gevogelte bekijken? Klik hier op de button.

Toepassingen voor Wild & Gevogelte

Onderstaande toepassingen hebben wij voor u geselecteerd op basis van uw keuze voor dit segment. Mocht de door u gezochte toepassing er niet tussen staan, neem dan contact met ons op!

Sismatec is thuis in het industriële segment van wild en gevogelte. Als specialist in het snijden, portioneren, bereiden en verpakken van wild werken wij met gerenommeerde A-merken zoals Treif, Proseal, Rex en Stephan. Dit zijn erkende leveranciers die over veel expertise beschikken in de branche voor wild en gevogelte.

Als eerste stap zetten wij eerst uw wensen en eisen in kaart. Wij denken met u mee als partner en wij werken een plan uit als het gaat om efficiënt produceren en verpakken van wild en gevogelte. De verschillende toepassingen bij het samenstellen van wild en gevogelte vereist kennis van productielijnen, maar bijvoorbeeld ook van hygiene specificaties.

Inmiddels al weer ruim 50 jaren actief heeft Sismatec haar organisatie stevig zien groeien. Zo hebben wij de nodige kennis opgedaan op het gebied van wild en gevogelte. Dat resulteert in prachtige seriematige oplossingen in het industriële segment van wild en gevogelte.

Kortom, samenwerken met de mensen en machines van Sismatec geeft uw organisatie houvast en continuïteit. Wij borgen daarbij onze flexibiliteit en onze technische support is er altijd voor u. Vanzelfsprekend werken wij met A-merken en bieden turnkey oplossingen aan.

Enkele producten uit ons assortiment voor Wild & Gevogelte