28 juni 2021

Wolvega Vlees gaat voor hogere capaciteit

Uitgelicht

Wolvega Vlees gaat voor hogere capaciteit

Afgelopen week hebben wij een volledig gereviseerde TREIF WARAN mogen leveren en installeren bij Wolvega Vlees. Zij werkten al geruime tijd met een andere dicer van TREIF, ook een perfecte machine om blokjes en reepjes mee te snijden. 

 

“In gesprek met Sismatec gaven wij aan een hogere capaciteit te willen kunnen snijden. Momenteel moeten we producten terug tempereren voordat we ze in de snijkamer kunnen leggen waarna deze op maat gesneden worden. Dit vraagt veel handling en tijd,” aldus Roelof Koning van Wolvega Vlees.

 

Sismatec is de TREIF dealer voor Nederland. “Er zou een TREIF WARAN uit de markt terug komen. Deze WARAN kan bevroren product snijden en heeft een aanzienlijk grotere snijkamer. De machine is voorzien van een automatische opvoerband en uitvoerband en maakt het proces veel sneller en veel stabieler, wat uiteindelijk resulteert in een betere kwaliteit. No-nonsense, duidelijke instructie en snel op kunnen starten is wat mij bijzonder aanspreekt in de manier waarop we met Sismatec zaken doen,” aldus August de Jong (zie foto). “Nu kunnen we door deze capaciteitsverbetering ook een grotere markt aan.”  

Wolvega vlees | Treif | Sismatec

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?