22 juni 2021

Zandvliet - treif twister

Uitgelicht

Zandvliet gaat voor procesoptimalisatie samen met Sismatec

Onlangs is er een volledig nieuwe TREIF TWISTER SP+ geïnstalleerd bij de firma Zandvliet in Delft. Zandvliet werkt al jaren met diverse TREIF dicing machines waaronder enkele hele oude.

 

“We zijn met Sismatec in gesprek gegaan omdat zij leverancier zijn en onderhoud doen van onze TREIF dicing machines.” We zagen dat de oude machines van bijna 20 jaar toch meer onderhoud begonnen te vragen en zijn samen met Sismatec gaan bekijken hoe we de verschillende snijprocessen konden optimaliseren en waar mogelijk in kwaliteit konden verbeteren. “Een leerzaam proces” aldus Sander van der Velden, Operationeel Directeur bij Zandvlies Vleeswaren te Delft.

 

“We hebben eerst een grondige inventarisatie gemaakt van de verschillende maten blokjes en reepjes die we hier snijden. Vervolgens hebben we samen bepaald welke capaciteiten we nodig hadden en welke hoeveelheden we er wekelijks van maakten.” We sneden bepaalde producten rechtstreeks vanuit de diepvriesvoorraad”.  “Met de nieuwe TWISTER SP+ hoeven we niet zo diep bevroren aan te leveren, dit bespaart ons serieus energie en geld.

 

“Door het toepassen van nieuwe snijtechnieken kunnen we een hogere lijn output behalen en zien de blokjes/reepjes er nog strakker uit.” “Ik wil Sismatec en TREIF bedanken voor dit leerzame proces en de prettige constructieve manier van projectbenadering.”

Zandvliet | Treif Twister | Sismatec

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?