Nieuws & Projecten

De Vries kiest TREIF met Sismatec

Afgelopen week heeft Sismatec weer een TREIF PUMA afgeleverd en geïnstalleerd. Ditmaal bij Vleesbedrijf De Vries uit Veenwouden. Vleesbedrijf De Vries is al 30 jaren gespecialiseerd in het leveren van een breed assortiment hoogwaardige vleesproducten met name bestemd voor horeca en groothandel. Van authentieke gerookte spekproducten tot veelzijdig totaalleverancier voor de horeca. Mindert de Vries, eigenaar van het bedrijf ziet zijn bedrijf en markt de afgelopen jaren veranderen. “We moeten ons als ambachtelijk bedrijf telkens aanpassen aan de snel veranderende markt. Klanten vragen een steeds breder assortiment en grotere flexibiliteit. We moeten scherp blijven op productiviteit en efficiency.”

“Zo ben ik met Sismatec uit Almelo in gesprek gekomen. Ik had er links en recht bij collega slagers wel meer goede verhalen over gehoord. Ik heb Egbert Roerink, van Sismatec, uitgenodigd om samen eens door ons productieproces te gaan en naar zijn visie / ideeën gevraagd.”

Veel machines voor specifieke processen

“We gebruiken in het proces en de verscheidenheid aan producten veel verschillende machines. Met de Treif Puma kunnen we nu een grote variatie aan producten maken op één en dezelfde machine. Door het touchscreen zijn eenvoudig de verschillende programma’s op te roepen voor de verschillende producten / diktes.”

Personeel is laaiend enthousiast

“Na een duidelijke en prettige instructie door de Sismatec monteur, waren de collega’s, die met de machine werken, erg enthousiast. Super om te zien dan procesoptimalisatie en ambachtelijkheid elkaar niet in de weg hoeven te staan”.

De Vries kiest TREIF met Sismatec | Sismatec

Beeld boven: Jannes Bolhuis, bij “zijn machine”

Beeld onder: TREIF Puma

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.