wij zijn SISMATEC & PROSEAL

PROSEAL CASE PACKER

Proseal Case Packer

Sismatec & Proseal hebben the end-of-line solution: Proseal Case Packer – tot wel 180 verpakkingen per minuut. 

Sismatec & Proseal hebben onlangs een hoge capaciteit Case Packer voor kratten en dozen gelanceerd. Deze Case Packer vormt de idea aanvulling op iedere verpakkingslijn. 

Door onze ervaring kunnen wij u de meest innovatieve machines aanbieden. Wij weten dat elk product anders is en daarom bieden wij altijd oplossingen op basis van uw wensen. Sismatec & Proseal staan voor uitstekende kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid in het segment van seal- en skinverpakkingen. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste verpakkingsoplossing voor uw behoeften. 

Onze segmenten

Case Packer

De Proseal Case Packer vormt de ideale aanvulling op het uitgebreide assortiment Proseal traysealmachines om klanten een complete verpakkingsoplossing te bieden. De Case Packer heeft een hoge capaciteit voor het vullen van kratten en dozen tot wel 120 verpakkingen per minuut. 

Functionaliteiten
De nieuwe Case Packer heeft dezelfde hoge constructie- en duurzaamheidsniveaus als de toonaangevende traysealers van Proseal en bevat veel van hun geavanceerde functies. Deze omvatten het ProTect™-contactloze login systeem, dat verschillende niveaus van autorisatietoegang biedt voor individuele gebruikers, en volledige compatibiliteit met de ProVision™ OEE en downtime-analysator die een uitgebreid real-time beeld van de machineprestaties levert. Installatie en dagelijkse bediening zijn vereenvoudigd dankzij het gebruiksvriendelijke menu-gestuurde bedieningspaneel. 

Optioneel
Opties zijn onder meer een extra kratvulling en een langere bufferbaan voor hogere snelheden.
Krat aan- en afvoertransporteurs kunnen op maat worden gemaakt, ontworpen voor individuele fabriekslay-outs. De Case Packer kan volledig worden geïntegreerd met aanvullende apparatuur, zoals: dozenopzetters, bestaande transportsystemen, etiketteerders en codeerders.

Proseal ProMotion-invoersysteem

ProMotion-invoersysteem
Het ProMotion-invoersysteem maximaliseert de doorvoer voor trays en maakt gebruik van “following motion” en intelligente buffertechnologie om de stroom van trays effectief te regelen, waardoor ze continu in de casepacker kunnen worden ingevoerd zonder te stoppen. 

Proseal Case Packer CP3 | Sismatec

Proseal Quick Release (QR)

Quick Release (QR)
Automatische tool technologie maakt snelle en gemakkelijke formaatwisselingen mogelijk. Daarnaast zorgt het Quick Release (QR) systeem voor een snelle verwijdering en vervanging van de transportbanden, wat het mogelijk maakt om reiniging en onderhoud te versnellen en te vereenvoudigen.

Proseal Case Packer CP3 | Sismatec

"Alle kwaliteiten die onze traysealmachines zo succesvol hebben gemaakt, zijn behouden gebleven in onze nieuwe Proseal Case Packer", zegt Nick Severn, Control Systems Engineer van Proseal.
"Voor voedselproducenten biedt het een perfecte aanvulling om te zorgen voor een snelle en efficiënte doorlevering om de strikte deadlines van de retail te halen."

semi-automatisch

proseal case packer en traysealers

Advies

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat Sismatec & Proseal hierin voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op en laat u adviseren door één van onze specialisten voor een passend advies in uw bedrijfsproces.