wij zijn SISMATEC & PROSEAL

PROSEAL TRAYSEALERS & CASEPACKERS

Proseal Traysealers en Case Packers

Proseal produceert een uitgebreide reeks handmatige-, halfautomatische- en volautomatische traysealers. Daarmee behoren deze specialistische traysealers tot de wereldtop op het gebied van verpakkingsmachinerie in de voedselindustrie. Daardoor zijn de indrukwekkende traysealers van Proseal met doorvoersnelheden van 6-200 verpakkingen per minuut niet alleen betrouwbaar, maar ook zeer efficiënt en effectief.

Onze segmenten

semi-automatisch

proseal traysealers

Proseal Traysealers "S" en "E" serie

Proseal GTs serie

De Proseal ‘s’ serie biedt een gebruiksvriendelijke en efficiënte selectie van traysealers, ontworpen met de ultrasnelle gebruiker in het achterhoofd. Het voordeel van het s-systeem zit hem in de kosten – er hoeven geen voorzieningen gebouwd te worden voor vacuümtechnologie, waardoor de kosten gedrukt kunnen worden. De toepassingen van de Proseal GTs-serie zijn: atmospheric seal, gas flush en hermetic shrink.

Proseal GTe serie

De kern van het Proseal “e”-ontwerp is de flexibiliteit om elke soort heatseal uit te voeren op een voorgevormde tray, of dat nu atmosferisch, begassen, vacuüm/gas, skin, skin plus of skin diep is. Proseal beschikt over de apparatuur die op de toekomst is afgestemd. Proseal ontwikkelt innovaties met de belangen van de klant in gedachten. 

“S” serie
“E” serie
Atmospheric seal
Gas flush
Hermetic Shrink
Vacuum/gas
Skin pack “S”
Skin plus “S”
Skin deep “SD”

Proseal Traysealers

Sismatec & Proseal zijn de basis voor elke verpakkingslijn. De Proseal traysealers zijn intelligente traysealers die vaak het middelpunt van de productielijn zijn. De innovatieve- software van de Proseal traysealers heeft er de laatste jaren voor gezorgd dat Proseal een van de marktleiders is geworden op het gebied van traysealen in de voedingsmiddelenindustrie.

De vacuum/gas functie van de Proseal traysealers is perfect voor het vlees segment. Dit proces verlengt de houdbaarheid waardoor het product beter geschikt is voor de transportketen, terwijl de veiligheid en versheid voor de eindgebruiker worden gewaarborgd.

Proseal Case Packer

De Proseal Case Packer vormt de ideale aanvulling op het uitgebreide assortiment Proseal traysealmachines om klanten een complete verpakkingsoplossing te bieden. De Case Packer heeft een hoge capaciteit voor het vullen van kratten en dozen tot wel 120 verpakkingen per minuut. 

ProMotion-invoersysteem
De sleutel tot de uitzonderlijke prestaties van de Case Packer is het beproefde ProMotion-invoersysteem voor trays. Dit maximaliseert de doorvoer door gebruik te maken van “following motion” en intelligente buffertechnologie om de stroom van trays effectief te regelen, waardoor ze continu in de casepacker kunnen worden ingevoerd zonder te stoppen. 

Quick Release (QR)
Automatische tool technologie maakt snelle en gemakkelijke formaatwisselingen mogelijk. Daarnaast zorgt het Quick Release (QR) systeem voor een snelle verwijdering en vervanging van de transportbanden, wat het mogelijk maakt om reiniging en onderhoud te versnellen en te vereenvoudigen.

Advies

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat Sismatec & Proseal hierin voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op en laat u adviseren door één van onze specialisten voor een passend advies in uw bedrijfsproces.