Proseal

Wanneer u opzoek bent naar Proseal bent u bij Sismatec aan het juiste adres. Zo beschikken wij over een ruim assortiment Proseal producten. Door middel van de machines kunt u uw producten op een professionele manier laten verpakken. Ook biedt Proseal oplossingen voor handmatige en vol geautomatiseerde processen. Doordat deze specialistische machines behoren tot de wereldtop op het gebied van verpakkingsmachinerie in de voedselindustrie haalt u kwaliteit in huis. De indrukwekkende machines met doorvoersnelheden van 6-180 verpakkingen per minuut bieden een verpakkingsoplossing die niet alleen betrouwbaar maar ook zeer efficient en effectief is. Wilt u meer informatie Proseal? Bekijk dan ons assortiment.

proseal

proseal

Verschillende afmetingen

In ons assortiment staan zoals gezegd een divers aantal machines van het merk Proseal. Zo ook verschillende formaten. Door middel van een klein formaat kunt u bijvoorbeeld kleine producties draaien. Een klein formaat machine is relatief eenvoudig te installeren binnen uw bedrijf. Zo kunt u binnenkort al uw handmatige of. geautomatiseerde productie op gang brengen. Ook wanneer u een groot aantal wilt produceren kan Sismatec u van dienst zijn. Zo kunnen wij u ook diverse grote machines leveren. Door middel van deze machines kunt u grote hoeveelheden in één keer klaarmaken voor uw eindproduct. Heeft u speciale wensen? Geef het door aan onze medewerkers. Zo kunnen wij samen met u kijken naar de beste oplossing. Ook beschikt Sismatec over een service afdeling. Deze specialisten zijn 24/7  beschikbaar. Bij ons mag u rekenen op verlening van professionele service, omdat we weten hoe belangrijk dit is voor productiebedrijven.

Hoogwaardige kwaliteit

Doordat Sismatec enkel werkt met A-merken haalt u kwaliteit in huis wanneer u kiest voor Sismatec. Zo is ons assortiment voorzien van eenvoudig te bedienen producten. Daarnaast zijn al onze machines voorzien van robuuste materialen. Zo kunnen ze duizenden opdrachten aan zonder enkele problemen. Daarnaast zijn de machines voorzien van de laatste technologieën binnen de verpakkingsindustrie. Wilt u meer informatie over onze machines of het onderhoud van onze machines? Neem dan contact op met Sismatec.

Proseal | Sismatec | PROSEAL T10 mg 1

Proseal | Sismatec | PROSEAL GTR mg

Proseal | Sismatec | PROSEAL GT1V Final

sismatec

Over Sismatec

Sismatec levert machines van A-merken, bijvoorbeeld Slsmatec, voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen. Dit doen wij sinds 1963. We kennen de hoge eisen waar uw producten aan moeten voldoen. Voedselveiligheid is net als veilig kunnen werken met machines een voorwaarde. Daarnaast zijn bedienings- en schoonmaak gemak belangrijk voor u en uw medewerkers. Verder levert Sismatec machines voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, wegen en verpakken van voedsel. “Clean design”, eenvoudige bediening, veilig werken, bedrijfszeker en efficiency verbeterend, zijn kenmerkend voor de machines die Sismatec bouwt / levert.