Proseal

Proseal produceert een uitgebreide reeks handmatige, halfautomatische en volautomatische topsealmachines. Daarmee behoren deze specialistische traysealers tot de wereldtop op het gebied van verpakkingsmachinerie in de voedselindustrie. 

Proseal

Proseal produceert een uitgebreide reeks handmatige, halfautomatische en volautomatische topsealmachines. Daarmee behoren deze specialistische traysealers tot de wereldtop op het gebied van verpakkingsmachinerie in de voedselindustrie. Daardoor zijn de indrukwekkende machines met doorvoersnelheden van 6-180 verpakkingen per minuut niet alleen betrouwbaar, maar ook zeer efficiënt en effectief. Samengevat beschikt Proseal over jarenlange ervaring binnen de voedingsindustrie, zijn deze verpakkingsmachines robuust en eenvoudig in bediening. Vandaar dat onze verpakkingsmachines een ware toevoeging aan uw huidige- of nieuwe werkproces. Bovendien kunt u een dergelijke machine niet alleen toepassen binnen een grote productieschaal, maar ook wanneer uw bedrijf produceert op kleinere schaal, biedt Proseal passende oplossingen.

Concluderend zijn topseal verpakkingen niet meer weg te denken. Bijvoorbeeld zijn topseal verpakkingen milieuvriendelijker (minder plastic), eenvoudig te bedrukken en zorgen voor een betere presentatie in de winkel. Het eerste bewijs hiervan is dat het aandeel plastic in de verpakking met gemiddeld 30 procent is gereduceerd. Bovendien biedt het de mogelijkheid tot verlenging van de houdbaarheid van het product, werkt het ook nog eens omzet verhogend en wordt voedselverspilling tegengegaan. Zo is het gebruik van minder- en recyclebaar plastic de nieuwe standaard. Sismatec biedt de oplossing met de Proseal traysealers om verpakkingen professioneel te topsealen. Onze machines zijn te koop en te huur.

GTs en GTe machine serie

Proseal maakt onderscheid tussen GTs machines en GTe machines, elk model heeft een eigen categorie-identiteit. Verder zijn de “s” en “e” reeks ontworpen om de gebruiker nooit te beperken binnen een bepaalde categorie. Bijvoorbeeld wordt dit bereikt door ervoor te zorgen dat functies beschikbaar zijn voor de gebruiker in wie de toekomstige verpakkingsbehoeften niet volledig zijn gedefinieerd en door een systeem te ontwerpen dat in alle bekende behoeften voorziet zonder kosten toe te voegen waar onzekerheid heerst.

Zo is de “s”-machine geschikt voor toepassingen met een hoge verwerkingscapaciteit die typisch zijn voor producten, kant-en-klaarmaaltijden en MAP-toepassingen. Maar ook biedt de “e”- reeks een oplossing voor alle harde verpakkingen die vandaag op de markt beschikbaar zijn en is afgestemd op ons marktontwikkelingsprogramma. Hieronder wordt het verschil uitgelegd tussen beide machine series.

GT-S series

De Proseal ‘s’ serie biedt een gebruiksvriendelijke en efficiënte selectie van machines, ontworpen met de ultrasnelle gebruiker in het achterhoofd. Het voordeel van het s-systeem zit hem in de kosten – er hoeven geen voorzieningen gebouwd te worden voor vacuümtechnologie, waardoor de kosten gedrukt kunnen worden. De toepassingen van de Proseal GTs-serie zijn: atmospheric seal, gas flush en hermetic shrink.
Proseal GT2s | Sismatec

GT-E series

De kern van het “e”-ontwerp is de flexibiliteit om elke soort heatseal uit te voeren op een voorgevormde tray, of dat nu atmosferisch, begassen, vacuüm/gas, skin, skin plus of skin diep is. Proseal beschikt over de apparatuur die op de toekomst is afgestemd. Proseal-innovaties worden altijd ontwikkeld met de belangen van de klant in gedachten.

Proseal GT4s | Sismatec

Automatic inline traysealers

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat Sismatec hierin voor u kan betekenen?
Neemt u dan gerust contact met ons op en laat u adviseren door één van onze specialisten voor een passend advies in uw bedrijfsproces.   

Ontdek het ruime assortiment Automatic Inline Traysealers van Proseal, die bestaat uit:

Semi-automatische machines

GTR

De Proseal GTR is een halfautomatische, twee-stations, draaitafel traysealmachine. De Proseal GTR kan tot 30 atmosferische verpakkingen per minuut sealen met een machine met 2 afdrukken en is het werkpaard van de kant-en-klaarmaaltijdenindustrie. 

Proseal GTR | Sismatec

GTRe

De Proseal GTRe is een halfautomatische, twee-stations, draaitafel traysealmachine met volledige vacuümvoorziening. De Proseal GTRe kan tot 20 vacuüm/gasverpakkingen per minuut sealen met 2-afdrukken.

Proseal GTRe | Sismatec

TTE

De Proseal TTe is een halfautomatische, lade-type, schalensluitmachine met volledige vacuümvoorziening en is in staat om tot 10 vacuüm/gasverpakkingen per minuut te sealen, met 2 afdrukken. De TTe kan net als alle E-machines een grote variëteit aan seal processen waardoor deze machine multi inzetbaar is.

Proseal TT-e | Sismatec

Manuele machines

T2

De T2 is de kleinste traysealer in het assortiment van Proseal. Ideaal voor ambacht of kleinschalige productie. Deze traysealer is een volledig draagbare handbediende traysealer met envirocut snijfoliesysteem. Door dit systeem wordt er geen afval afgeleverd. 

Proseal T2 | Sismatec

TT-G

De Proseal TT-G is een compacte traysealer om MAP mee te verpakken. Hij is geschikt voor maximaal 6 slagen per minuut bij alleen sealen en 4 slagen per minuut bij MAP. De TT-G is dan ook ideaal voor productieproeven en productie met een laag volume.

Proseal TT-G | Sismatec

Proseal Case Packer

Proseal heeft zijn productportfolio uitgebreid met de lancering van een zeer snel volautomatisch verpakkingssysteem voor kratten en dozen. De nieuwe Proseal CP3™ vormt de ideale aanvulling op het uitgebreide assortiment topsealmachines om klanten een complete verpakkingsoplossing te bieden. De CP3 Case Packer combineert een efficiënt stroomverbruik en een compact formaat met het op hoge snelheid vullen van kratten en dozen tot wel 120 verpakkingen per minuut. De CP3 kan een breed scala verpakkingsformaten verwerken, waaronder trays, emmertjes en sandwichverpakkingen, van verschillende materialen. Ook is de Case Packer verkrijgbaar in een CP2 en een CP4 uitvoering.
Case Packer Proseal CP3 | Sismatec
proseal GTSv | Sismatec

Proseal GTSV - Sandwich packaging

Proseal GTSV

De Proseal GTSV is een machine voor het ontnesten en opzetten van sandwichkartons, voor het vacuüm- en gassealen met een hoge verwerkingscapaciteit van maximaal 50 verpakkingen per minuut in de vacuüm- en gascyclus. De GTSV kan een grote variëteit aan kartonnen sandwich wiggen verwerken en kan in minder dan 5 minuten van formaat veranderen. De GTSV is perfect voor gebruikers die een maximale verwerkingscapaciteit willen met een minimum aan arbeid. De GTSV heeft stationopties voor etiketteerders en printers en biedt de klant een kant-en-klare productielijnoplossing voor kartonnen sandwichverpakkingen.

Proseal SP serie - Sandwich packaging

Proseal SP45
De SP45 is een sandwichverpakkingssysteem met lineaire transportband dat tot 45 verpakkingen per minuut kan sealen. De SP45 is voor seal only. Bekijk meer informatie over de SP45.

Proseal SP60
De SP60 is een sandwichverpakkingssysteem met lineaire transportband dat tot 60 verpakkingen per minuut kan sealen. De SP60 is voor seal only. Bekijk meer informatie over de SP60.

Proseal SP90
De SP90 is een sandwichverpakkingssysteem met lineaire transportband dat tot 90 verpakkingen per minuut kan sealen. De SP90 is voor seal only. Bekijk meer informatie over de SP90.

Proseal SP60 | Sismatec
Proseal AP60 | Sismatec

Proseal AP conveyor

Proseal AP60
De AP60 biedt een lineair transportband traysealsysteem dat tot 240 verpakkingen per minuut kan sealen. De AP60 biedt de flexibiliteit die vereist is voor voedselproducenten die op zoek zijn naar een volledig geautomatiseerde turn-key productielijn. Bekijk meer informatie over de AP60.

Advies

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat Sismatec hierin voor u kan betekenen?
Neemt u dan gerust contact met ons op en laat u adviseren door één van onze specialisten voor een passend advies in uw bedrijfsproces.