wij zijn SISMATEC & REX

toepassing diervoeding

REX machines toepassing diervoeding

Sismatec & REX bieden ook voor de grote verscheidenheid aan dierenvoeding de juiste machines. De serie REX-machines zijn geschikt voor de productie van de volgende producten: sticks, worst en ingeblikt voedsel.

vacuumvullen
Vacuumvullen

REX vacuümvullers – nauwkeurig vullen en portioneren. Onze REX vacuümvullers bieden de optimale oplossingen voor uw afgewerkte curry, sauzen, soepen en stoofschotels.

rex-rkf-327
Sticks
Hondenworst bereiden met een REX machine
Sticks

Ook voor de grote verscheidenheid aan dierenvoeding hebben wij de juiste machines. De verschillende hulpstukken in combinatie met de REX vacuümvullers bieden individuele procesoplossingen voor het vormen van sticks, pellets of repen met exacte portioneringsnauwkeurigheid. 

REX – De vacuümvuller voor uw diervoederproductie. 

Worst & ingeblikt voedsel
Worst & ingeblikt voedsel

Veevoerworst of ingeblikt voedsel?
Met onze REX vacuümvullers kunt u verschillende worstproducten voor dierenvoeding produceren, of het nu voor honden of katten is.

We portioneren uw dierenvoer tot op de gram, ofwel geknipt als een stokworst of uitgeschakeld in natuurlijke, collageen of kunstmatige darmen. Zelfs uw dierenvoeding in blik is geen probleem.

REX – De vacuümvuller voor uw dierenvoedingsworst.

Advies
REX RSS 70 worstsnijder | Sismatec
Advies en informatie

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden van REX machines toepassing diervoeding? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Wij voorzien u graag van passend advies in uw bedrijfsproces.