wij zijn SISMATEC & REX

toepassing gebak en zoetwaren

REX machines toepassing gebak en zoetwaren

Sismatec & REX bieden een ruim assortiment machines van de beste kwaliteit voor middelgrote- tot grote industrie. De serie REX-machines zijn geschikt voor de toepassingen: brood en deeg, jam en marsepein.

vacuumvullen
Vacuumvullen

REX vacuümvullers – nauwkeurig vullen en portioneren op basis van gewicht! Onze REX vacuümvullers bieden de optimale oplossingen voor uw worstproductie, geschikt voor ambachtelijke slagers en voor grote vleesverwerkende/plant-based bedrijven. 

rex-rkf-327
brood en deeg
Brood en deeg

Er zijn geen grenzen aan de variëteit: volkoren, spelt, tarwe, gist, biscuit of gemend deeg – wij bieden u de optimale procesoplossing voor portioneren of doseren voor alle soorten deeg. 

De deegsoorten worden zacht en gewichtsnauwkeurig geportioneerd zonder de structuur te vernietigen. Sponsdeegvariëteiten in combinatie met universele doseerkopoplossingen worden nauwkeurig gedoseerd. 

REX – De vacuümvuller voor het portioneren van brood en deeg.

jam
Jam

Onze doseersystemen zijn de ideale oplossing voor bakkerijen en grootkeukens. Met onze vacuümvulmachines en de verschillende hulpstukken kunt u de prestaties en effectiviteit bij de verwerking van vullingen of deegmassa’s aanzienlijk verhogen. 

Of het nu gaat om dikke vullingen of pasteuze vullingen zoals jam, hazelnootcrème of strudelvullingen, flexibel gebruik voor verschillende toepassingen is gegarandeerd.

REX – De vacuümvuller voor het doseren van uw vullingen.

REXFuellkopf-580x550-removebg-preview
marsepein
Marsepein

Marsepein geportioneerd in kunstdarm of in blokformaat?
Met onze REX-vacuüm vulmachines bieden wij de juiste oplossing voor uw industriële marsepeinproductie. In combinatie met een knipmachine portioneren wij marsepeinworstjes tot op de gram nauwkeurig. 

Met de diverse opzetstukken kunnen marsepeinblokken van verschillende formaten naar uw wens worden geportioneerd. 

REX – De vacuümvuller voor uw marsepeinproductie. 

Advies
Advies en informatie

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden van REX? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Wij voorzien u graag van passend advies in uw bedrijfsproces.

REX RSS 70 worstsnijder | Sismatec