wij zijn SISMATEC & REX

toepassing salades

REX machines toepassing salades

Sismatec & REX bieden een ruim assortiment machines van de beste kwaliteit voor middelgrote- tot grote industrie. De serie REX-machines zijn geschikt voor de toepassingen: mayonaise salade en aardappel.

Mayonaise salade
Mayonaise salade

Mayonaise salade – delicatessen salades. Bekerproducten zijn een praktische vorm van verpakken en u kunt ze implementeren met onze machines. 

Farmer, haring of garnalen – verschillende delicatessensalades en nog veel meer kunnen perfect worden gedoseerd met onze REX vacuümvullers. Door de variabele uitlaatopening kan de vulkop optimaal worden aangepast aan de respectievelijke toepassingen. Dit zorgt voor de hoogste gewichtsnauwkeurigheid in alle toepassingen zonder te druppelen. 

REX – De vacuümvuller voor het portioneren van delicatessensalades.

aardappel
Aardappel

Diverse aardappelproducten – vooral bij aardappelproducten is productvriendelijke portionering cruciaal. Dankzij de REX schottentransporteur wordt uw product gedoseerd met portienauwkeurigheid wanneer de structuur behouden blijft. 

Diverse vulkoppen met verschillende afvoeropeningen aangepast aan uw wensen bieden de optimale procesoplossing. 

REX – De vacuümvuller voor het portioneren van uw salades. 

Advies
REX RSS 70 worstsnijder | Sismatec
Advies en informatie

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden van REX machines toepassing salades? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Wij voorzien u graag van passend advies in uw bedrijfsproces.