wij zijn SISMATEC & REX

toepassing soepen en sauzen

REX machines toepassing soepen en sauzen

Sismatec & REX bieden een ruim assortiment machines van de beste kwaliteit voor middelgrote- tot grote industrie. De serie REX-machines zijn geschikt voor de productie van de volgende producten: curry, sugo en soepen.

vacuumvullen
Vacuumvullen

REX vacuümvullers – nauwkeurig vullen en portioneren. Onze REX vacuümvullers bieden de optimale oplossingen voor uw afgewerkte curry, sauzen, soepen en stoofschotels.

rex-rkf-327
curry
Curry

Curry- en sausproducten zijn populair. Met de REX vacuümvullers bieden we ook in dit segment de optimale procesoplossing. Wij verwerken kant-en-klare sauzen, stoofschotels, soepen of kant-en-klaarmaaltijden op een productvriendelijke en gramnauwkeurige manier.

De dosering vindt plaats in een worstomhulsel, maar ook in een beker of glazen. Een optimale procesoplossing zou directe portionering in de dieptrekmachine zijn. 

REX – De vacuümvuller voor uw afgewerkte curry en sauzen.

sugo
Sugo

Kant-en-klare sugo voor spaghetti?
Met de REX-vacuümvullers bieden we ook voor deze eis de optimale procesoplossing. Wij verwerken bolognese, carbonara, pesto’s, groenten, of andere sugo sauzen op een productvriendelijke en gramnauwkeurige manier. 

De dosering vindt plaats in kopjes of potten, of direct op het afgewerkte pastagedeelte in het bakje door middel van een vulkop of handvoeder. 

REX – De vacuümvuller voor het portioneren van uw sugo sauzen.

Soepen
Soepen

Kant-en-klare soepen zijn populair. Met de REX vacuümvullers bieden we ook de optimale procesoplossing in dit segment. We verwerken kant-en-klare sauzen, stoofschotels, verschillende soepen of kant-en-klaarmaaltijden op een productvriendelijke en gramnauwkeurige manier. De dosering vindt plaats in een worstomhulsel, maar ook in een beker of glazen. Een optionele procesoplossing zou directe portionering in de dieptrekmachine zijn.

REX – De vacuümvuller voor uw afgewerkte soepen en stoofschotels.

Advies
Advies en informatie

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden van REX machines toepassing soepen en sauzen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Wij voorzien u graag van passend advies in uw bedrijfsproces.

REX RSS 70 worstsnijder | Sismatec