wij zijn SISMATEC & REX

toepassing vegetarisch en veganistisch

REX machines toepassing vegetarisch en veganistisch

Sismatec & REX bieden een ruim assortiment machines van de beste kwaliteit voor middelgrote- tot grote industrie. De serie REX-machines zijn geschikt voor de toepassingen: veggie hack, vegetarische worst, veggie ballen en veggie burger.

vacuumvullen
Vacuumvullen

REX vacuümvullers – nauwkeurig vullen en portioneren op basis van gewicht! Onze REX vacuümvullers bieden de optimale oplossingen voor uw worstproductie, geschikt voor ambachtelijke slagers en voor grote vleesverwerkende/plant-based bedrijven. 

rex-ufm
veggie hack
Veggie hack

Vormgeven is vooral belangrijk bij veganistische gehakproductie. Met onze REX vacuümvullers in combinatie met de REX MC3-1/MC3-3 feeders en de bijbehorende matrijsinzetstukken is maximale vormgeving gegarandeerd. 

De innovatieve vleugelceltransporteur in combinatie met de REX gehakt portioner RHP 240 garandeert gramnauwkeurige portiegroottes, zowel voor veganistisch gehakt in het “engelenhaar” als voor blokformaatproces.

REX – De vacuümvuller voor uw veganistische gehakproductie.

vegetarische worst
Vegetarische worst

Veganistische of vleesloze worsten?
Met de REX vacuümvullers bieden wij de optimale oplossing voor uw vleesloze worstproductie. Wij vullen uw product in schillen, collageen of vegetarische darmen in combinatie met de darmhouder of een clippermachine.

Exacte portionering, zacht transport van alle vleesloze vulstoffen, minimale restlucht in het eindproduct en eenvoudige productverversing is gegarandeerd. Betrouwbaarheid, snelle en eenvoudige reiniging, minimalisering van resthoeveelheden en lage energiekosten kenmerken al onze REX vacuümvullers. Ons hygiënische ontwerp rondt de innovatieve werktuigbouwkunde af. 

REX – De vacuümvuller voor veganistische of vleesloze worstproductie. 

veggie ballen
Veggie ballen

In combinatie met de verschillende REX-vormmachines produceren onze REX vacuümvullers prachtig gevormde vleesloze ballen met maximale ronding en een hoog rendement. 

Of het nu gaat om falafel, groenteballetjes of aardappelknoedels, wij bieden tal van toepassingen in het vormgeven. De diameters zijn variabel en eenvoudig instelbaar door middel van een vormrol of membraankop. 

REX – De vacuümvuller voor uw vleesloze knoedel productie.

veggie burger
Veggie burger

Vegetarische- of veganistische burgerproductie – industrieel geproduceerd of liever met de hand gemaakt? Met onze REX burgervormmachines heeft u alle mogelijkheden. 

Verbonden met onze REX vacuümvullers bieden wij u mechanische oplossingen voor het vormen van ronde, ovale of vierkante hamburgers voor alle bedrijfsgroottes. Burgers in het lagedrukproces als een “home-made” variant, gevormd door middel van een vormplaat of de losse gehakt “Hachee” burger – u bepaalt uw vleesloze burgertype. 

Een lijnintegratie met papier en schaalinzetstuk wordt te allen tijde gegeven, een maximale dimensionale stabiliteit is gegarandeerd.

REX – De vacuümvuller voor uw vleesloze hamburgerproducten.

Advies
REX RSS 70 worstsnijder | Sismatec
Advies en informatie

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden van REX machines toepassing vegetarisch en veganistisch? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Wij voorzien u graag van passend advies in uw bedrijfsproces.