wij zijn SISMATEC & REX

toepassing vleesproducten

REX machines toepassing vleesproducten

Sismatec & REX bieden een ruim assortiment machines van de beste kwaliteit voor middelgrote- tot grote industrie. De serie REX-machines zijn geschikt voor de toepassingen: gehakt, burger, cevapcici en gehaktballen.

vacuumvullen
Vacuumvullen

Het vermalingsproces en het vormen zijn bijzonder belangrijk bij de productie van gehakt. Dit wordt maximaal waargemaakt met onze REX vacuümvullers in combinatie met de REX vulmolen MC3-1/MC3-3.

rex
gehakt
Gehakt

Het vermalingsproces en het vormen zijn bijzonder belangrijk bij de productie van gehakt. Dit wordt maximaal waargemaakt met onze REX vacuümvullers in combinatie met de REX vulmolen MC3-1/MC3-3. Het innovatieve servo-aandrijfconcept van de vulmolen maakt een individuele snelheidsregeling van de snijset mogelijk, wat zorgt voor een uniforme en losse structuur van het gehaktgedeelte met minimale productverwarming. 

REX – De vacuümvuller voor uw gehaktproductie.

burger
Burger

Burgerproductie- industrieel vervaardigd of liever alsof met de hand gemaakt? Met onze diverse REX burgervormmachines heeft u alle mogelijkheden. Verbonden met onze REX vacuümvullers bieden wij u mechanische oplossingen voor het vormen van ronde, ovale of vierkante hamburgers voor alle bedrijfsgroottes. Burgers in het lagedrukproces als een “home-made” variant, gevormd door middel van een vormplaat of de losse gehakt “Hachee” Burger – u bepaalt het type burger.

Door gebruik te maken van onze REX vulmolen MC3-1 verbetert u de structuur en verhoogt zo de productkwaliteit, een lijnintegratie met papier en lade-inzetstuk wordt altijd gegeven. Maximale dimensionale stabiliteit wordt gegeven. 

REX – De vacuümvuller voor uw hamburgerproductie.

cevapcici
Cevapcici

Verse cevapcici in één of meerdere rijen, naar uw wensen, vormen onze REX machines. De verwerking van gekruid en gehakt vlees vereist zachte- en innovatieve technieken. Door gebruik te maken van de vulstroomverdeler, zorgen we voor uniformiteit van alle porties in meerrijige toepassingen. 

Met onze machines blijft uw cevapcici sappig en krijgt het de perfecte uitstraling. Deze toepassing kan ook voor kroketten worden gebruikt.

REX – De vacuümvuller voor uw cevapcici productie.

gehaktballen
Gehaktballen

In combinatie met de verschillende REX-vormmachines produceren onze REX vacuümvullers prachtig gevormde ballen met maximale ronding en een hoog rendement. 

Wij bieden tal van mogelijkheden in het vormgeven van gehaktballen. De diameters zijn variabel en eenvoudig instelbaar door middel van een vormrol of membraankop. 

REX – De vacuümvuller voor uw gehaktballen.

advies
REX RSS 70 worstsnijder | Sismatec
Advies en informatie

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden van REX machines toepassing vleesproducten? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Wij voorzien u graag van passend advies in uw bedrijfsproces.