wij zijn SISMATEC & REX

toepassing worsten

REX machines toepassing worsten

Sismatec & REX bieden een ruim assortiment machines van de beste kwaliteit voor middelgrote- tot grote industrie. De serie REX-machines zijn geschikt voor de toepassingen: worsten afdraaien, worsten clippen, ham vullen en worsten scheiden. 

vacuumvullen
Vacuumvullen

REX vacuümvullers – nauwkeurig vullen en portioneren op basis van gewicht! Onze REX vacuümvullers bieden de optimale oplossingen voor uw worstproductie, geschikt voor ambachtelijke slagers en voor grote vleesverwerkende/plant-based bedrijven. 

worsten afdraaien rex
worsten afdraaien
Worsten afdraaien

Het zachte afdraaien van alle natuurlijke- en kunstmatige darmen is vanzelfsprekend met onze REX-vacuümvullers.

Of het nu handmatig, automatisch met een van onze darmapparatuur of volledig geautomatiseerde in-line bediening is. Uw eersteklas productkwaliteit wordt tot de gram geportioneerd met onze REX vacuümvullers. Wij garanderen een gemakkelijk transport van alle vulstoffen. De restlucht in het worstvlees is minimaal. 

REX – De vacuümvuller voor het afdraaien van alle natuurlijke en kunstmatige behuizingen. 

worsten clippen
Worsten clippen

Sismatec & REX bieden de optimale oplossing voor uw worstproductie van portie- en snijproducten. Onze REX vacuümvullers kunnen worden gebruikt in combinatie met alle gangbare clipper machines. Exacte portionering, zacht transport van alle vulstoffen, minimale restlucht in het eindproduct en eenvoudige product verversing is gegarandeerd. 

Betrouwbaarheid, snelle een eenvoudige reiniging, minimalisering van resthoeveelheden en lage energiekosten kenmerken al onze REX vacuümvullers. Ons hygiënische ontwerp rondt de innovatieve werktuigbouwkunde af. 

REX – De vacuümvuller voor uw cliptoepassingen.

ham vullen
Ham vullen

Sismatec & REX bieden de optimale oplossing voor uw gekookte hamproductie. Wij zorgen voor een gemakkelijk transport van uw grote stukken ham zonder knijpen, persen of scheuren. 

Het innovatieve transportsysteem met verschillende rotorplaatsen zorgt voor een maximale transportkamergrootte en dus de best mogelijke aanpassing aan uw hamstukken. Minimale restlucht in de gekookte ham zonder hamstukjes te vernietigen wordt hierdoor gegarandeerd. 

REX – De vacuümvuller voor uw hamproductie.

worsten scheiden
Worst separatie snijmachine [worsten scheiden]

Het REX-snijsysteem is flexibel en universeel. Of het nu gaat om natuurlijke- of kunstmatige omhulsels, vers of gekookt, het scheidt uw worstketens in individuele porties of groepseenheden die zijn aangepast aan uw verpakkingseenheid.

Voor procesoptimalisatie kan het REX-snijsysteem in een proceslijn worden geïntegreerd. Bekijk de video REX RSS 70 worstsnijder.

REX – worst separatie snijmachine – worsten scheiden

Advies
REX RSS 70 worstsnijder | Sismatec
Advies en informatie

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden van REX? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Wij voorzien u graag van passend advies in uw bedrijfsproces.