wij zijn SISMATEC & REX

toepassing zuivel en kaas

REX machines toepassing zuivel en kaas

Sismatec & REX bieden een ruim assortiment machines van de beste kwaliteit voor middelgrote- tot grote industrie. De serie REX-machines zijn geschikt voor de toepassingen: kaas sticks, roomkaas & cake rol en smeltkaas.

vacuumvullen
Vacuumvullen

REX vacuümvullers – nauwkeurig vullen en portioneren op basis van gewicht! Onze REX vacuümvullers bieden de optimale oplossingen voor uw worstproductie, geschikt voor ambachtelijke slagers en voor grote vleesverwerkende/plant-based bedrijven. 

rex-vacuumvullen
kaas sticks
rex-kaasstick
Kaas sticks

Producten op basis van melk en kaas zijn populair. Met onze REX vacuümvullers en de verschillende REX aanbouwdelen vormen wij uw producten precies naar uw wensen. 

Single-row of door de vulstroomverdeler ook multi-row te gebruiken, zorgen we voor een uniformiteit van alle porties in de verschillende toepassingen.

REX – De vacuümvuller voor uw kaastoepassingen.

roomkaas & cake rol
Roomkaas & cake rol

De verwerking van roomkaas en kwark is populair. Met onze REX vacuümvullers bieden wij de juiste oplossing voor uw toepassing, roomkaasrollen of cakerollen kunnen door middel van een co-extrusieproces gevuld worden met een vulmiddel zoals jam of pompoenpittenspread. 

Door middel van een draadsnijapparaat worden de rollen in de gewenste lengte gesneden. Daarna kunnen de roomkaasrollen worden bestrooid met een kruidenmengsel.

REX – De vacuümvuller voor de productie van uw roomkaasrollen.

smeltkaas
Smeltkaas

Het portioneren van hete, vloeibare smeltkaas is verzekerd met de REX vacuümvuller. 

Met de hand of geautomatiseerd door middel van een vulkop of meerdere doseerstations, de exacte portie smeltkaas in de gewenste vorm in de thermovormer is gegarandeerd. 

REX – De vacuümvuller voor het doseren van smeltkaas.

Advies
Advies en informatie

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden van REX machines toepassing zuivel en kaas? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Wij voorzien u graag van passend advies in uw bedrijfsproces.

REX RSS 70 worstsnijder | Sismatec