iedere productielijn zo optimaal mogelijk kunnen inrichten

INDUSTRIËLE AUTOMATISERING

Industriële Automatisering met robotica

Sismatec biedt turn key oplossingen op het gebied van robotica in de voedingsindustrie.  Hierbij kunt u denken aan het inzetten van een industriële robot armen voor begin & end-of-line oplossingen. Maar ook aan integraties binnen uw productie- en verpakkingslijnen.

Sismatec is uw partner in industriële automatisering & robotica in de voedingsindustrie. We bieden diverse mogelijkheden voor de integratie van smart industrie en robotica waarmee we iedere productielijn zo optimaal mogelijk kunnen inrichten. Zoals het inzetten van robot armen of delta pickers voor het optimaliseren van een productieprocessen. Combineer deze robotica met machines van onze A-merken en creëer de ultieme productielijn voor iedere situatie!

Wij zijn instaat alle systemen 24/7 te monitoren en te onderhouden. In samenwerking met onze technische dienst kunnen wij ervoor zorgen dat uw productieproces vlekkeloos verloopt en blijft lopen.

Industriële geautomatiseerde machine

Segmentoplossingen

Robotica | Sismatec

Design | Flexibele & compacte oplossingen

Om snel te kunnen schakelen en zonder grote aanpassingen aan uw huidige productielijn te hoeven doen, hebben wij een flexibele oplossing ontwikkeld. Met deze oplossing zijn we instaat om voor veel verschillende handelingen een industriële robot in te zetten. Product positie, product grootte en kwaliteit wordt effectief inzichtelijk gemaakt. Waardoor handelingen vlekkeloos verlopen. Deze oplossingen kunnen flexibel aan een lijn geplaatst worden en zijn in staat om een grote diversiteit aan handelingen te verrichten.

Naast robot systemen met een flexibel en compact design, bieden wij ook oplossingen voor hoge snelheden. Hierbij kan gedacht worden aan het uitvoeren van pick & place handelingen met een extreem hoge snelheid en precisie. Honderd picks per minuut zijn geen uitzondering.

Wij helpen u graag verder met uw vraagstuk omtrent de optimalisatie van uw productie- en verpakkingsprocessen. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via de contactpagina of vul het contactformulier onder aan de pagina in!

Foodgrade | Hygiëne & veiligheid

Binnen robotica in de voedingsindustrie zijn hygiëne en veiligheid belangrijke factoren, Sismatec neemt deze factoren vanaf het begin mee in het ontwikkelingsproces. Hierdoor zijn we in staat om een compleet systeem hygiënisch & voedselveilig te ontwikkelen. Dit doen wij zonder concessies te doen aan functionaliteit. Daarnaast wordt ook de veiligheid van medewerkers optimaal gewaarborgd.

Door het toepassen van lichtschermen is de robot optimaal beveiligd maar nog steeds snel en gemakkelijk toegankelijk voor operators en schoonmakers. Elektrische componenten worden onder andere geselecteerd op een gecertificeerde beschermingsgraad. Onze standaard ligt op IP69K protectie. Hierdoor zijn veel van onze machines met een hoge druk afneembaar en is waterschade verledentijd.

Heeft u vragen over hoe wij bij onze robotica oplossingen rekening houden met hygiëne en veiligheid? Of bent u geïnteresseerd hoe wij u verder kunnen helpen bij optimalisatie van uw processen? Neem gerust contact met ons op!

Robotica | Sismatec

Geinteresseerd of wilt u meer informatie?