RVS transportband

Wanneer u zoekt op RVS transportband bent u daarvoor aan het juiste adres bij Sismatec uit Almelo. Zo beschikken wij over de ideale transportband voor in de voedsel industrie. Doordat de transportband is ontwikkeld door Sismatec hebben wij veel eisen kunnen verwerken in de band. Zo beschikt Sismatec over meer dan 50 jaar ervaring. Ook dat is verwerkt in deze transportband. Zo is de transportband ontwikkeld zodat het aan alle mogelijke eisen en vragen in de voedsel industrie voldoet. Zoals volledige IP69K bescherming, een hygiënisch makkelijk schoon te maken design en interne veiligheidssensoren.

Wilt u meer informatie ontvangen over de RVS transportband van Sismatec? Neem dan contact op met Sismatec. Daarnaast kunt u ook direct ons assortiment bekijken.

transportband

transportband

Eenvoudige bediening

Onze machines zijn uitgerust met een eenvoudige bediening. Hierdoor kunt u vrijwel iedere beschikbare Slsmatec in een handomdraai starten. Daarnaast zijn alle machines robuust en zeer stevig gebouwd. Doordat er bij het ontwerpen goed wordt gelet op gebruiksgemakken kunt u profiteren van een stevige machine in uw bedrijf. Doordat deze krachtige machines vrijwel ieder gewenst resultaat kunnen produceren zijn de machines van Sismatec een aangename toevoeging voor uw bedrijf. Daarnaast beschikt Sismatec over een service afdeling. Deze specialisten wonen verspreid over Nederland en zijn wanneer gewenst 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Bij ons mag u rekenen op verlening van professionele service, omdat we weten hoe belangrijk dit is voor productiebedrijven.

Hoogwaardige kwaliteit

Doordat de RVS transportbanden van Sismatec in-house worden gemaakt kunnen wij deze voorzien van de meest hoogwaardige materialen. Daardoor haalt u een kwaliteit product in huis waarmee u op een relatief eenvoudige manier uw producten kunt transporteren. Daarnaast is het ook mogelijk een robotarm te plaatsen naast een van de transportbanden zodat het overpakken van uw product nog eenvoudiger gaat. Wilt u meer informatie over onze transportbanden of onderhoud? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Sismatec.

sismatec

rvs transportband

rvs transportband

Sismatec

Over Sismatec

Sismatec levert machines van A-merken, bijvoorbeeld Slsmatec, voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen. Dit doen wij sinds 1963. We kennen de hoge eisen waar uw producten aan moeten voldoen. Voedselveiligheid is net als veilig kunnen werken met machines een voorwaarde. Daarnaast zijn bedienings- en schoonmaak gemak belangrijk voor u en uw medewerkers. Verder levert Sismatec machines voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, wegen en verpakken van voedsel. “Clean design”, eenvoudige bediening, veilig werken, bedrijfszeker en efficiency verbeterend, zijn kenmerkend voor de machines die Sismatec bouwt / levert.