Sealmachine vlees

Sealmachine vlees ✔ Sismatec Process & Packaging Solutions ✔ Nieuwe Machines ✔ Spare Parts ✔ Occasions ✔ Technische Service ✔ +31(0)546-874111

U heeft gezocht op Sealmachine vlees. U bent vervolgens bij Sismatec uitgekomen. Dat betekent ten eerste dat u op het goede adres bent gearriveerd, omdat wij Sealmachine vlees leveren. Onze machines zijn ten tweede vooral te gebruiken voor voedingsproducten die u graag wilt voorzien van een sensationele smaak.

Wat doet een sealmachine?
Een sealmachine is ten eerste bedoeld om vacuüm te verpakken en luchtdicht te sealen.
Hierbij geldt dat stilstaande lucht een isolerende werking heeft en hitte doorvoer sterk verminderd. Doordat alle lucht in de vacuümzak wordt weggenomen verbeterd het contactoppervlak tussen product en water of stoom, waardoor het product gelijkmatig en beter gaart.

Bovendien blijven alle sappen en dus alle smaken bewaard in de vacuumverpakking tijdens de bereiding. Ten tweede behoudt vlees, kip en vis krijgt zo een meer nattere structuur in plaats van een droge structuur. Tijdens het bereiden van bijvoorbeeld vlees en het uiteindelijk consumeren van vlees merk je duidelijk een groot verschil.

Proseal GTRe | Sismatec

Sealmachine vlees

Een traysealer is een machine om trays, schalen of bakjes mee te verpakken. Hiermee krijgt uw product een luxe en hoogwaardige uitstraling. Met een traysealer kunt u producten onder beschermde atmosfeer (MAP) of vacuüm verpakken, dit noemen ze ook wel topsealen. Ook kunt u met sommige traysealers van Proseal en Webomatic skin verpakken (vacuum verpakken in een bakje).

De juiste sealermachine voor uw organisatie
Er zijn verschilende type traysealers; Half automatische traysealmachines, volautomatische traysealmachines en complete lijnoplossingen inclusief ontnester, vulmachines, doseerunit en multihead weger. Sismatec levert traysealers van de topmerken Proseal en Webomatic.

Advies op maat
Welke traysealer past het best bij uw bedrijf? Sismatec adviseert u graag over de verschillende traysealers. Neem contact op met één van onze adviseurs en we helpen u verder!

Smaaksensatie
Als u eenmaal een Proseal of Webomatic machine gewend bent, dan zult u waarschijnlijk nooit meer anders bereiden. Wellicht heeft u al een idee om uw product op smaak te brengen. Misschien heeft u nog niet helemaal een idee bij het smaakvol bereiden, maar neem gerust even contact op met onze adviseurs.
Proseal en Webomatic machines
Sismatec levert ten eerste individuele machines die perfect kunnen sealen, maar bovenal ook complexe productielijnen voor de verwerking van levensmiddelen.

Elk machine opstelling wordt ten tweede op maat geleverd waarbij een belangrijk onderdeel vormt voor het precies plaatsen van de machinelijn van uw productieproces. Kortom een precieze installatie is enorm belangrijk. Er is nog een reden waarom het belangrijk is dat u op juiste wijze installatie en onderhoud pleegt aan de machines. Vandaar dat onze monteurs u graag helpen bij het opbouwen van de machinesystemen.

Aan de andere kant als u een machine zoekt, kijk dan ook even bij onze occasions. Wellicht hebben we op dit moment een goede occasions voorradig.

Adres

Twentepoort Oost 8
7609 RG Almelo

Contact service

E-mailadres
services@sismatec.nl

Direct contact

Service telefoonnr.
+31 (0)546-874118

Portal

Sismatec inlogportal
Inloggen? Klik hier