WIJ ZIJN SISMATEC

AGF & Sismatec

Technologisch partner in de AGF sector

Sismatec is in de AGF actief als leverancier van standalone machines en volledig geautomatiseerde process & verpakkingslijnen. Op basis van state of the art machines, kennis door jarenlange ervaring en eigen research en development kan Sismatec als technologisch partner AGF productie & verpakkingslijnen volledig ontwerpen, samenstellen en automatiseren.

Door partnerships met onder andere Proseal en Intray is Sismatec in staat een future-proof verpakkingsproces te realiseren. Hoge doorvoer snelheden of een hoge mate van flexibiliteit zijn geen probleem.

Wil je de oplossingen bekijken of informatie aanvragen? Kies een button.

Toepassingen in de AGF sector

Segmentoplossingen

Ontnesten

Volledig automatisch ontnesten

Sismatec & Intray bieden de oplossing waardoor u, een stap dichter bij een volledig geautomatiseerde productie lijn bent.

Intray is marktleider in het ontwerpen en produceren van hygiënische ontnesters voor de voedsel industrie. Neem de Intray Buffer Stand die tot 200 trays per minuut kan ontnesten. Door de gepatenteerde Smart Tool wisselt u in enkele minuten over naar een andere verpakking.

Sismatec & Intray stroomlijnen voedselproductie met elektrische en hygiënische verpakkings ontnesters. Ongeacht de snelheid en inhoud van de verpakkingen wordt de ideale oplossing ingezet. De ontnesters zijn zo ontwikkeld dat verpakkingen perfect ontnest worden en op de juiste plaats belanden, daarnaast zijn de ontnesters gemakkelijk in bestaande productielijnen te integreren.

Verpakken

Traysealen

Sismatec & Proseal kunnen de deur openen naar meer winst in de AGF-sector, door hoge efficiëntie en gegarandeerde kwaliteit in het verpakkingsproces.

De traysealers combineren een hoge doorvoer met een snelle toolwissel en een ruimtebesparend compact ontwerp. Ontworpen om willekeurig verdeelde trays van elke transportband te accepteren en kan volledig worden geïntegreerd met andere lijnapparatuur met vaak de Proseal machine als basis van de lijn.

Flowpacken

Sismatec & Belca zijn uw partner als het gaat om een breed assortiment flowpack machines. Belca ontwerpt, produceert en levert al meer dan 30 jaar verpakkingsoplossingen. Sismatec & Belca willen graag samen met u als klant een duurzame relatie opbouwen. Bij Sismatec kunt u rekenen op een 24/7 serviceverlening. 

Het assortiment Belca flowpackers bestaat uit: Belca BF serie, Belca SP serie en de Belca FN serie.  Deze series bestaan uit horizontale verpakkingsmachines en zijn onderverdeeld in folies die van boven- en van onder komen. 

Inpakken

Case Packer

Sismatec & Proseal hebben the end-of-line solution: Proseal Case Packer – tot wel 180 verpakkingen per minuut. We hebben een hoge capaciteit Case Packer voor kratten en dozen gelanceerd. Deze Case Packer vormt de ideale aanvulling op iedere verpakkingslijn.  

Door onze ervaring kunnen wij u de meest innovatieve machines aanbieden. Wij weten dat elk product anders is en daarom bieden wij altijd oplossingen op basis van uw wensen. Sismatec & Proseal staan voor uitstekende kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid in het segment van seal- en skinverpakkingen. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste verpakkingsoplossing voor uw behoeften.