WIJ ZIJN SISMATEC

Brood en patisserie & Sismatec

Technologisch partner in de brood en patisserie sector

Proces en verpakkings oplossingen van brood en pattiserie kan op talrijke manieren. Door middel van partnerships met verschillende A-merken is Sismatec in staat organisaties in de sectoren brood en patisserie te helpen met een productieproces volledig naar wens

Voor bakkers of patisserie specialisten bieden wij machines voor het bereiden en verpakken van broodjes, chocolade producten en/of lekkernijen. De mengen, tumblen, cutteren, homogeniseren en koken en afkoelen van brood en patisserie producten kan met Sismatec. Ook het verpakken van deze producten kan in samenwerking met ons.

Sismatec heeft ruime ervaring als het gaat om het leveren van machinerie aan bakkerijen en patisserieën.

Wil je de oplossingen bekijken of informatie aanvragen? Kies een button.

Toepassingen in de brood en patisserie sector

Segmentoplossingen

Bewerken & bereiden

Mengen en tumblen

Sismatec & Vakona hebben veel ervaring in het mengen, balanceren, masseren, marineren en tuimelen van producten. De Vakona machines maken indruk door de hoge gebruikersvriendelijkheid, die wordt bereikt door eenvoudige bediening en eenvoudige reiniging. Door de grote keuze aan uitrustingsopties wordt een hoge mate van individualisering bereikt om een ​​zo hoog mogelijk niveau van klant specifieke productoptimalisatie te bereiken.

De mixers van Vakona zijn verdeeld over drie reeksen. De standaard FM serie, de VM serie voor vacuümomstandigheden en de ESK serie voor energie besparend koud tumblen. Alle drie de series zijn beschikbaar in volumes van 60 tot en met 1800 liter.

Cutteren, emulgeren, mixen en meer

Met het merk Uzermak beschikt Sismatec over de nieuwe generatie universeelmachines. Deze universeelmachines worden gekenmerkt door uitzonderlijke veelzijdigheid: meerdere bewerkingsstappen kunnen in een machine worden uitgevoerd. De machines zijn gemakkelijk te reinigen en zijn zeer onderhoudsvriendelijk.

De machines behandelen naargenoeg alle taken die betrokken zijn bij de productie van verwerkte chocola, gemaksproducten en snoepgoed: mengen, cutteren, emulgeren en homogeniseren. Directe en indirecte verwarming, koeling en produceren onder vacuüm is ook mogelijk.

vullen

Afvullen

Sismatec & Turbo voor het automatisch of manueel vullen en doseren van product. Verkrijgbaar met een of meerdere koppen voor het vullen & doseren van bijvoorbeeld meerdere banen. De state of art koppen zorgen een optimale afvul verspreiding van vloeistoffen en het beheersen van druppelen.

Verschillende extra opties zijn beschikbaar voor bijvoorbeeld temperatuur controle, automatische toevoer, decoratiestijlen, snelheden en zeer specifieke producten.

verpakken

Traysealen

Sismatec & Proseal zijn de basis voor elke verpakkingslijn. De Proseal-traysealer is een intelligente traysealer dat vaak het middenpunt van de productielijn is. De innovatieve en intelligente software van de Proseal heeft er de laatste jaren voor gezorgd dat Proseal een van de marktleiders is geworden op het gebied van traysealen in de voedingsmiddelenindustrie. De Proseal traysealers kunnen worden uitgerust met een groot aantal variaties van functies waardoor ze geschikt zijn voor elke voedingsmiddelen sector.

Flowpacken

Sismatec & Belca zijn uw partner als het gaat om een breed assortiment flowpack machines. Belca ontwerpt, produceert en levert al meer dan 30 jaar verpakkingsoplossingen. Sismatec & Belca willen graag samen met u als klant een duurzame relatie opbouwen. Bij Sismatec kunt u rekenen op een 24/7 serviceverlening. 

Het assortiment Belca flowpackers bestaat uit: Belca BF serie, Belca SP serie en de Belca FN serie.  Deze series bestaan uit horizontale verpakkingsmachines en zijn onderverdeeld in folies die van boven- en van onder komen.