sismatec-icoon

Adres

Twentepoort Oost 8
7609 RG Almelo
sismatec-icoon

Contact service

E-mailadres 
services@sismatec.nl
sismatec-icoon

Direct contact

Service telefoonnr.
+31 (0)546-874118
deur-icoon

Portal

Sismatec inlogportal
Inloggen? Klik hier

Service van Sismatec.

24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Onze professionele Service Afdeling bestaat uit een team van enthousiaste (onderhouds)specialisten. Deze specialisten wonen verspreid over Nederland en zijn wanneer gewenst 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Bij ons mag u rekenen op verlening van professionele service, omdat we weten hoe belangrijk dit is voor productiebedrijven.

Onderhoud dat we uitvoeren is veelal preventief. Dit kan op aanvraag, maar ook volgens een “op maat gesneden” service-overeenkomst.

sismatec-service-auto-1

Service montage aanvraag formulier


Slijp service

Om hoge snij kwaliteit te garanderen heeft Treif kwalitatief superieure messen ontworpen. Echter slijten deze messen en is een slijp interval nodig om een hoge snij kwaliteit te behouden.

Door middel van onze slijp service kunnen we u de zekerheid van een kwalitatief superieur mes bieden. Meld uw messen hieronder aan, dan nemen wij contact met u op.

Sismatec Almelo service afdeling

Regelmatige en vakkundige uitvoering van preventief onderhoud optimaliseert bedrijfszekerheid en voorkomt hinderlijke en dure, vaak onnodige reparaties achteraf.

Naast preventief onderhoud voeren wij uiteraard ook correctief onderhoud uit. Dat richt zich in de eerste plaats op het zo snel en goed mogelijk opheffen van storingen en zo min mogelijk productieverlies.

Voor verdere informatie of het aanvragen van een offerte voor een service-overeenkomst, bel ons of vul bovenstaand formulier in.

Service montage bellen: +31(0)546-874118