24/7 SERVICE
SISMATEC
Sismatec biedt haar klanten graag zekerheid. Daarom hebben wij een Service afdeling die altijd voor onze klanten klaar staat.
24/7, 52 weken per jaar.
Onze service bestaat uit installaties, (preventief) onderhoud, storingen & trainingen.

Service & onderhoud van Sismatec

24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar

Onze professionele Service Afdeling bestaat uit een team van enthousiaste (onderhouds)specialisten. Deze specialisten wonen verspreid over Nederland en zijn wanneer gewenst 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Bij ons mag u rekenen op verlening van professionele service, omdat we weten hoe belangrijk dit is voor productiebedrijven.

Onderhoud dat we uitvoeren is veelal preventief. Dit kan op aanvraag, maar ook volgens een “op maat gesneden” service-overeenkomst.

Service-auto-Sismatec-Almelo-1
Sismatec-service-team
Sismatec | Service afdeling

Regelmatige en vakkundige uitvoering van preventief onderhoud optimaliseert bedrijfszekerheid en voorkomt hinderlijke en dure, vaak onnodige reparaties achteraf.

Naast preventief onderhoud voeren wij uiteraard ook correctief onderhoud uit. Dat richt zich in de eerste plaats op het zo snel en goed mogelijk opheffen van storingen en zo min mogelijk productieverlies.

Voor verdere informatie of het aanvragen van een offerte voor een service-overeenkomst, bel ons of vul onderstaand formulier in.

sismatec-icoon

Adres

Twentepoort Oost 8
7609 RG Almelo

sismatec-icoon

Contact service

E-mailadres 
services@sismatec.nl

sismatec-icoon

Direct contact

Service telefoonnr.
+31 (0)546-874118

deur-icoon

Portal

Sismatec inlogportal
Inloggen? Klik hier

Sismatec | Service aanvraag