Indienen verbetervoorstel en klacht

Sismatec is continue op zoek naar verbeteringen van haar werkprocessen, service en technische oplossingen. Wij kunnen ons voorstellen dat een machine oplossing niet een gehele juiste werking heeft, storing heeft of dat u denkt dat er met een andere aanpak een betere oplossing mogelijk is.

Samen werken aan topprestaties

Zo hechten wij waarde aan uw mening en voorstel om te komen tot de beste prestaties. Vaak ontstaat dat aan de hand van een klacht. Wij willen graag van u vernemen wat de klacht is, hoe deze klacht is ontstaan, wat u zelf heeft kunnen doen om de klacht weg te nemen en wat wij beter hadden kunnen doen om de klacht te voorkomen. Samen met u nemen wij het proces door en uiteindelijk met elkaar de toe te werken naar topprestaties van uw machine oplossing.

Aanvraagformulier verbetering | klacht

Uw aanmelding is ingediend. Wat is het vervolg?

Als u bijgaand formulier heeft ingediend, dan zal onze service afdeling samen met de verantwoordelijke proceseigenaar bij Sismatec de klacht opnemen. Aan de hand van uw opmerkingen lopen wij het proces na, nemen eventueel contact met u op voor meer details en zoeken wij intern of samen met de fabrikant naar de best mogelijke (toekomstige) oplossing.

Een oplossing van uw klacht kan op velerlei manieren worden gevonden. Soms kunt u na een tip van ons de klacht zelf verhelpen, maar het kan ook zijn dat wij een service engineer bij u langs moeten laten komen om de klacht te verhelpen. Of dat wij met de fabrikant naar een oplossing moeten zoeken. Afhankelijk van de aard en de snelheid waarmee we kunnen oplossen, gaan wij uw probleem of wens inplannen. Dat betekent vooral communicatie m.b.t duur, inhoudelijke oplossing zoeken, eventuele vervolgafspraken maken en met u een eindgesprek voeren m.b.t. de geboden oplossing.

adres-icon

Adres

Twentepoort Oost 8
7609 RG Almelo
contact-icon

Contact service

E-mailadres 
services@sismatec.nl
direct-contact

Direct contact

Service telefoonnr.
+31 (0)546-874118
deur-icoon

Portal

Sismatec inlogportal
Inloggen? Klik hier