SLIJP SERVICE
VOOR UW MESSEN
Door middel van onze slijpservice willen wij onze klanten de zekerheid van een kwalitatief superieur mes bieden. Meld uw messen bij ons aan en wij zorgen ervoor dat uw messen van optimale kwaliteit zijn.

Messen laten slijpen?

Om hoge snij kwaliteit te garanderen hebben onze merken kwalitatief superieure messen ontworpen. Echter slijten deze messen en is een slijp interval nodig om een hoge snij kwaliteit te behouden.

Door jarenlange ontwikkeling en investering is een Treif mes geen standaard mes. Hierdoor is een standaard slijp methode ook niet voldoende om ‘Treif kwaliteit’ te behalen. Sismatec heeft, als partner van Treif, de methoden, technieken, tools en machines in huis om messen op een zodanige manier te slijpen dat de kwaliteit van het mes gewaarborgd blijft.

Door middel van onze slijp service kunnen we u de zekerheid van een kwalitatief superieur mes bieden. Meld uw messen aan, dan nemen wij contact met u op.

Messen aanmelden voor slijpen?

Waarom kiezen voor Sismatec?

sismatec-icoon

Internationaal ervaren

Sismatec heeft veel ervaring in het integreren van diverse machines in een totale lijn. Verantwoordelijkheid nemen is voor ons normaal. De producenten waar wij mee werken leveren stuk voor stuk betrouwbare merken en staan wereldwijd bekend als kwaliteitsbedrijven. Veelal vertegenwoordigen we deze bedrijven al tientallen jaren. Door deze internationale ervaring bieden we u ’s werelds best mogelijke oplossingen.

sismatec-icoon

Europese topmerken

Sismatec vertegenwoordigt uitsluitend A-merken. STEPHAN, TREIF, TURBO, REX, MADO, VAKONA, WEBOMATIC, PROSEAL, GUNTHER, BILWINCO. Ook kunnen wij deze machines aanvullen met andere machines en zo complete lijnen, turn key, leveren.

sismatec-icoon

Sinds 1963

In 1963 begonnen als verkoopkantoor van Slsmatec GmbH en uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare partner van voedselproducerend Nederland. We zijn werkzaam in de volgende segmenten: AGF, Brood & Patisserie, Convenience, FarmacieVis, Vlees, Wild & gevogelte, Zuivel & kaas.

sismatec-icoon

24/7 servicedienst

Onze professionele Service Afdeling bestaat uit een team van enthousiaste (onderhouds)specialisten. Deze specialisten wonen verspreid over Nederland en zijn wanneer gewenst 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Bij ons mag u rekenen op verlening van professionele service, omdat we weten hoe belangrijk dit is voor productiebedrijven.

Aanvraagformulier | Messenslijpservice