Sismatec occasions

Wanneer u zoekt op Sismatec occasions bent u bij Sismatec aan het juiste adres. Niet alleen beschikken we over een ruim assortiment met daarin nieuwe machines en transportbanden. Maar ook staan bij ons een groot divers aantal occasions in het assortiment. Doordat onze monteurs deze machines geheel nalopen op eventuele problemen koopt u goede machine die nog jaren mee kan. Daarnaast bieden we altijd garantie bij het leveren van onze occasions. Bent u benieuwd of we uw toekomstige machine in het assortiment hebben staan? Bekijk dan snel ons assortiment.

SFB1 transportband | Sismatec
Mado MSM 769 SL | Sismatec

Verschillende soorten occasions

 

In het voortdurend wisselende occasion assortiment van Sismatec vindt u met enige regelmaat uitgebreide machines. Bijvoorbeeld kunt u een van deze occasions in de toekomst inzetten binnen uw bedrijf. Wanneer we een occasion binnen krijgen zullen onze monteurs eerst de complete machine nalopen. Daarna worden eventuele defecten direct aangepakt en opgelost. Hieruit volgt dat u een zo goed als nieuwe machine kunt aanschaffen tegen een occasion prijs. Ten slotte leveren we altijd garantie bij de aanschaf van een occasion machine. Kortom, u krijgt een volledig na gekeken machine tegen een top prijs. Wanneer u meer informatie wilt ontvangen over een van onze occasions kunt u daarvoor het beste contact opnemen met een van onze medewerkers.

Hoogwaardige kwaliteit

Doordat er bij Sismatec enkel wordt gewerkt met A-merk kwaliteit zult u altijd de hoogst mogelijke kwaliteit in huis halen. Ook is het mogelijk om uw occasion aan te passen naar uw wensen. Echter moet er wel gekeken worden door onze specialisten naar de mogelijkheden. Wilt u meer informatie over onze occasions of het aanpassen van een occasion? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Sismatec.

SFB1 transportband | Sismatec
Transportband Sismatec
SFB1 transportband | Sismatec
Bus van Sismatec

Over Sismatec

Sismatec levert machines van A-merken, bijvoorbeeld Slsmatec, voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen. Dit doen wij sinds 1963. We kennen de hoge eisen waar uw producten aan moeten voldoen. Voedselveiligheid is net als veilig kunnen werken met machines een voorwaarde. Daarnaast zijn bedienings- en schoonmaak gemak belangrijk voor u en uw medewerkers. Verder levert Sismatec machines voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, wegen en verpakken van voedsel. “Clean design”, eenvoudige bediening, veilig werken, bedrijfszeker en efficiency verbeterend, zijn kenmerkend voor de machines die Sismatec bouwt / levert.