Professionele snijmachine vlees

Een snijmachine vlees, ook wel bekend als een vleessnijmachine of vleeswarensnijmachine, is een apparaat of machine dat wordt gebruikt om vlees en andere voedingsmiddelen in dunne, gelijkmatige plakjes te snijden. De machine is een erg handig hulpmiddel dat vooral wordt gebruikt door mensen die werken in een slager, fabriek of soms ook thuis. 

Het gebruik van een snijmachine vlees vereist enige vaardigheid en voorzichtigheid, omdat de messen scherp zijn en het apparaat krachtig is. Het is belangrijk voordat u gebruik gaat maken van het apparaat om u goed in te lezen en weten wat u doet. Een snijmachine biedt een snelle en handige manier om plakjes vlees te snijden met precisie en consistentie. 

Bij Sismatec beschikken wij over verschillende soorten snijmachine vlees. Bekijk onze snijmachines op onze webshop, of vraag gerust informatie aan. Wij helpen u graag verder.

Treif falcon hybrid | Sismatec

Meer dan alleen snijmachine vlees

Sismatec heeft een ruime keuze aan verschillende machines. Zo hebben deze machines elk een andere functie. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook tray sealers aan. Een tray sealer is een machine om trays, schalen of bakjes mee te verpakken. Bovendien krijgt uw product hiermee een luxe en hoogwaardige uitstraling. Daarnaast kunt u met een tray sealer producten onder beschermde atmosfeer (MAP) of vacuüm verpakken. Dit noemen ze dan ook wel top sealen. Ook kunt u met sommige tray sealers van Proseal en Webomatic skin verpakken (vacuüm verpakken in een bakje).

De juiste verpakkingsmachine voor uw organisatie
Er zijn verschillende type verpakkingsmachines. Zo leveren wij onder andere vacumeer machines, dieptrekkers en tray sealers. Sismatec levert machine van de topmerken ALVAC, Webomatic en Proseal. Indien u benieuwd bent naar alle product, bekijk dan al onze machines.

Advies op maat
Welke machine past het best bij uw bedrijf? Sismatec adviseert u graag over de verschillende machines. Neem contact op met één van onze adviseurs en we helpen u verder!

Als u eenmaal een Proseal of Webomatic machine gewend bent, dan zult u waarschijnlijk nooit meer anders bereiden. Wellicht heeft u al een idee om uw product op smaak te brengen. Misschien heeft u nog niet helemaal een idee bij het smaakvol bereiden. Neem in dat geval contact op met ons. Want wij willen u graag helpen wanneer u meer informatie wilt over bijvoorbeeld snijmachine vlees!

Machine vlees snijden

Snijmachine vlees

Proseal en Webomatic machines
Sismatec levert ten eerste individuele machines die perfect kunnen sealen, maar bovenal ook complexe productielijnen voor de verwerking van levensmiddelen. Daarnaast wordt elke machine opstelling ten tweede op maat geleverd. Hieruit volgt dat er een belangrijk onderdeel vormt voor het precies plaatsen van de machinelijn van uw productieproces. Kortom: een precieze installatie is enorm belangrijk. Daarnaast is er is nog een reden waarom het belangrijk is dat u op juiste wijze installatie en onderhoud pleegt aan de machines. Vandaar dat onze monteurs u graag helpen bij het opbouwen van de machinesystemen.

Aan de andere kant als u een machine zoekt, kijk dan ook even bij onze occasions. Wellicht hebben we op dit moment een goede occasions voorradig. Ook kunnen we zoals gezegd snijmachine vlees leveren.

Over Sismatec
Wij leveren machines van de grootste merken voor onder andere het bereiden, bewerken, en verpakken van voedsel. Ook leveren wij machines voor Dit doen wij al sinds 1963. Bovendien kennen we de hoge eisen waar uw producten aan moeten voldoen. Daarnaast is de veiligheid voor zowel voedsel als veilig werken een voorwaarde. Ook is het bedienings- en schoonmaak gemak belangrijk voor zowel u als uw medewerkers.

Adres

Twentepoort Oost 8
7609 RG Almelo

Contact service

E-mailadres
services@sismatec.nl

Direct contact

Service telefoonnr.
+31 (0)546-874118

Portal

Sismatec inlogportal
Inloggen? Klik hier