Snijmachine vleeswaren

U heeft gezocht naar een snijmachine vleeswaren. Vandaar dat u bent uitgekomen bij Sismatec. Dat betekent ten eerste dat u op het goede adres bent belandt, omdat wij snijmachines vleeswaren leveren. Onze machines zijn ten tweede te gebruiken om elk soort product mee te verpakken. Sismatec beschikt over dé snijmachine vleeswaren voor u! Neem gerust contact met ons op.

Wat doet een snijmachine?
Ten eerste wegen onze snijmachines vleeswaren het product door middel van een voorweeg installatie. Door middel van sensoren en camera’s worden de lengtes en diktes bepaald. Aan de hand van deze gegevens kunnen de machines de producten vervolgens exact op gewicht snijden. Hierdoor heeft u het meeste rendement en uw producten op het gewenste gewicht.

Indien u uw producten exact op gewicht wilt snijden, zijn de Treif Falcon en de Treif Falcon Hybrid zeer geschikt. De Hybrid is groter dan de normale Falcon en heeft daarnaast iets meer vermogen. Bovendien is deze speciaal ontwikkeld om vlees op gewicht te snijden.

Snijmachine vleeswaren

Sismatec biedt meer dan alleen snijmachine vleeswaren

Sismatec heeft een ruime keuze aan verschillende machines. Zo hebben deze machines elk een andere functie. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook tray sealers aan. Een tray sealer is een machine om trays, schalen of bakjes mee te verpakken. Bovendien krijgt uw product hiermee een luxe uitstraling. Daarnaast kunt u met een tray sealer producten onder beschermde atmosfeer (MAP) of vacuüm verpakken. Dit noemen ze dan ook wel top sealen. Ook kunt u met sommige tray sealers van Proseal en Webomatic skin verpakken (vacuüm verpakken in een bakje).

De juiste verpakkingsmachine voor uw organisatie
Er zijn verschillende type verpakkingsmachines. Zo leveren wij onder andere vacumeer machines, dieptrekkers en tray sealers. Sismatec levert machine van de topmerken ALVAC, Webomatic en Proseal. Indien u benieuwd bent naar alle product, bekijk dan al onze machines.

Advies op maat
Welke machine past het best bij uw bedrijf? Sismatec adviseert u graag over de verschillende machines. Neem contact op met één van onze adviseurs en we helpen u verder!

Als u eenmaal een Proseal of Webomatic machine gewend bent, dan zult u waarschijnlijk nooit meer anders bereiden. Wellicht heeft u al een idee om uw product op smaak te brengen. Misschien heeft u nog niet helemaal een idee bij het smaakvol bereiden. Neem in dat geval contact op met ons. Want wij willen u graag helpen!


Proseal en Webomatic machines
Sismatec levert ten eerste individuele machines die perfect kunnen sealen, maar bovenal ook complexe productielijnen voor de verwerking van levensmiddelen. Daarnaast wordt elke machine opstelling ten tweede op maat geleverd. Hieruit volgt dat er een belangrijk onderdeel vormt voor het precies plaatsen van de machinelijn van uw productieproces. Kortom: een precieze installatie is enorm belangrijk. Daarnaast is er is nog een reden waarom het belangrijk is dat u op juiste wijze installatie en onderhoud pleegt aan de machines. Vandaar dat onze monteurs u graag helpen bij het opbouwen van de machinesystemen.

Aan de andere kant als u een machine zoekt, kijk dan ook even bij onze occasions. Wellicht hebben we op dit moment een goede occasions voorradig.

Over Sismatec
Wij leveren machines van de grootste merken voor onder andere het bereiden, bewerken, en verpakken van voedsel. Ook leveren wij machines voor Dit doen wij al sinds 1963. Bovendien kennen we de hoge eisen waar uw producten aan moeten voldoen. Daarnaast is de veiligheid voor zowel voedsel als veilig werken een voorwaarde. Ook is het bedienings- en schoonmaak gemak belangrijk voor zowel u als uw medewerkers.

Adres

Twentepoort Oost 8
7609 RG Almelo

Contact service

E-mailadres
services@sismatec.nl

Direct contact

Service telefoonnr.
+31 (0)546-874118

Portal

Sismatec inlogportal
Inloggen? Klik hier