WIJ ZIJN SISMATEC

Vlees & Sismatec

Technologisch partner in de vlees sector

Het bewerken, voorbereiden, portioneren en verpakken van vlees kan in samenwerking met Sismatec op talrijke manieren. Sismatec heeft een aanbod machines en oplossingen die aansluit op de verschillende wensen van ambacht & retail en groot industrie. Van volledig geautomatiseerde productie en verpakkingslijnen tot kleine stand-alone machines voor de kleinere slagerijen.

Wilt u ons machinerie assortiment voor vlees bekijken? Klik hier op de button.

Mengen en tumblen

Sismatec & Vakona hebben veel ervaring in het mengen, balanceren, masseren, marineren en tuimelen van alle vlees producten. De Vakona machines maken indruk door de hoge gebruikersvriendelijkheid, die wordt bereikt door eenvoudige bediening en eenvoudige reiniging. Door de grote keuze in verschillende groottes en uitrustingsopties wordt een hoge mate van individualisering bereikt om een ​​zo hoog mogelijk niveau van klant specifieke productoptimalisatie te bereiken.

De mixers van Vakona zijn verdeeld over drie reeksen. De standaard FM serie, de VM serie voor vacuümomstandigheden en de ESK serie voor energie besparend koud tumblen van vlees product. Alle drie de series zijn beschikbaar in volumes van 60 tot en met 1800 liter.

Cutteren en emulgeren

Met het merk Slsmatec beschikt Sismatec over de nieuwe generatie universeelmachines. Deze universeelmachines worden gekenmerkt door uitzonderlijke veelzijdigheid: meerdere bewerkingsstappen kunnen in een machine worden uitgevoerd. De machines zijn gemakkelijk te reinigen en zijn zeer onderhoudsvriendelijk.

De machines behandelen een grote diversiteit aan taken die betrokken zijn bij de productie van vlees producten: mengen, cutteren, emulgeren en homogeniseren. Directe en indirecte verwarming, koeling en produceren onder vacuüm is ook mogelijk. Maximalisering van efficiëntie en kwaliteit!

Sismatec CCM 200