WIJ ZIJN SISMATEC

Spare parts

Spare parts bestellen?

Spare parts zijn essentieel voor onze klanten en daarom streven wij naar de beste service wanneer onderdelen benodigd zijn. Het opmaken van pakketten voor reserve-onderdelen of het regelen van spoedzendingen voor storingen, de Spare parts afdeling van Sismatec staat klaar voor haar klanten.

Sismatec helpt haar klanten zoveel mogelijk bij de waarborging van de continuïteit van productieprocessen. De Spare parts afdeling van Sismatec speelt daar een grote rol in en streeft naar een zo snel mogelijke levering van onderdelen. Onze Spare parts afdeling levert uw bestelling uit eigen voorraad of draagt zorg voor bestelling bij één van onze leveranciers. De levertijd is afhankelijk van de herkomst van de onderdelen. Onderdelen vanuit eigen voorraad worden op de dag van bestelling verzonden.

Ook kunt u van ons advies krijgen. Bijvoorbeeld over onmisbare onderdelen die u als klant standaard op voorraad dient te hebben zodat het productproces ten alle tijden door kan gaan, sommige onderdelen zijn immers gevoeliger voor productieslijtage dan andere onderdelen.

Heeft u een vraag over levertijden, kwaliteit levertijden van onderdelen of over iets anders met betrekking tot onderdelen, dan laat het ons weten. Wij staan u graag te woord.

spare-parts-team
Spare parts | Sismatec

Spare parts afdeling | Sismatec Almelo

Onze Spare parts afdeling staat garant voor een goede afwikkeling van uw bestelling. Onze jarenlange ervaring en nauwe samenwerking met onze A-merken fabrikanten garanderen een vlotte levering van onderdelen.

Uiteraard beschikken wij over een ruime voorraad aan onderdelen in ons magazijn in Almelo, zodat wij u nog sneller kunnen voorzien van de gewenste onderdelen. Wij werken daarbij samen met de fabrikanten, maar ook regelen wij het logistieke transport om uw onderdelen snel op locatie te leveren.

Ons uitgangspunt is dat u accuraat wordt geholpen, zodat u weer snel kunt produceren.

Direct contact opnemen Spare parts: telefoon 0546-874119

Adres

Twentepoort Oost 8
7609 RG Almelo

Contact Spare parts

E-mailadres
spares@sismatec.nl

Direct contact

Service telefoonnr.
+31 (0)546-874118

Portal

Sismatec inlogportal
Inloggen? Klik hier

Bestelformulier | Spare parts