Stephanal

Wanneer u zoekt op het merk Stephanal bent u daarvoor aan het juiste adres bij Sismatec. Zo worden de Stephanal Universeel machines gekenmerkt door uitzonderlijke veelzijdigheid. Daardoor kunnen meerdere bewerkingsstappen met één machine worden uitgevoerd. Niet alleen zijn ze universeel en robuust maar ook duurzaam. Daarnaast zijn de machines gemakkelijk te reinigen en zeer onderhoudsvriendelijk. De machines zijn ideaal voor gebruik binnen veel sectoren van de voedselverwerking: zuivel, convenience, vlees, vegetarisch en banketbakkerij.

Wilt u meer informatie ontvangen over de Stephanal machines van Sismatec of de toepassingen? Neem dan contact op met Sismatec. Daarnaast kunt u ook direct ons assortiment bekijken.

Stephanal

Stephanal

Eenvoudige bediening

Onze machines zijn uitgerust met een eenvoudige bediening. Hierdoor kunt u vrijwel iedere beschikbare Stephanal in een handomdraai starten. Daarnaast zijn alle machines robuust en zeer stevig gebouwd. Doordat er bij het ontwerpen goed wordt gelet op gebruiksgemakken kunt u profiteren van een stevige machine in uw bedrijf. Doordat deze krachtige machines vrijwel ieder gewenst resultaat kunnen produceren zijn de machines van Sismatec een aangename toevoeging voor uw bedrijf. Daarnaast beschikt Sismatec over een service afdeling. Deze specialisten wonen verspreid over Nederland en zijn wanneer gewenst 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Bij ons mag u rekenen op verlening van professionele service, omdat we weten hoe belangrijk dit is voor productiebedrijven.

Uitstekende kwaliteit

In het assortiment van Sismatec bevinden zich onder andere verwerkingsmachines van het merk Stephanal. Zo kunt u deze machines inzetten voor het bereiden van verschillende toepassingen. Verder kunnen wij u ook in uw behoefte voorzien wanneer u opzoek bent naar een complete lijn of slechts onderhoud wilt laten plegen. Wilt u meer informatie over onze machines, lijnen of onderhoud? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Sismatec.

stephanal

stephanal

Sismatec

Sismatec

Over Sismatec

Sismatec levert machines van A-merken, bijvoorbeeld Stephanal, voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen. Dit doen wij sinds 1963. We kennen de hoge eisen waar uw producten aan moeten voldoen. Voedselveiligheid is net als veilig kunnen werken met machines een voorwaarde. Daarnaast zijn bedienings- en schoonmaak gemak belangrijk voor u en uw medewerkers. Verder levert Sismatec machines voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, wegen en verpakken van voedsel. “Clean design”, eenvoudige bediening, veilig werken, bedrijfszeker en efficiency verbeterend, zijn kenmerkend voor de machines die Sismatec bouwt / levert.