vacatures

Student mechatronica

Profiel HBO | MBO

Realisering van verbetering verschillende oplossingen | Ontwerpen mogelijke robot oplossingen in de voedingsindustrie

Sismatec is technologisch partner van organisaties in de voedingsmiddelen industrie en levert A-merk oplossingen voor het productie en verpakkingsproces van voedingsmiddelen.

In voorgaande periodes zijn al verschillende stageplekken en opdrachten met betrekking tot robotica en ontwerp /design van nieuwe machines ingevuld door studenten van verschillende scholen en opleidingsniveaus, naar aanleiding van deze projecten is ook een R&D team opgezet. Dit team is onderdeel van de service afdeling en bestaat mede uit voorgaande stagelopers die hier met veel plezier werken aan uitdagende projecten voor onze klanten.

Opdracht:
Wij zoeken afstudeerder/stagiares die ons kunnen helpen bij het design, optimalisatie en bouwen van onze machines. De laatste jaren heeft Sismatec ingezet op productie van eigen oplossingen. Deze oplossingen maken gebruik van de nieuwste technieken. Continue verbetering is noodzakelijk om onze machines in de markt te brengen. Wij zoeken een student die ons kan helpen met nieuwe inzichten en frisse ideeën.

Opdracht:
Wij zoeken afstudeerders/stagiares met een frisse blik die ons kan helpen met het verbeteren en smart maken van productielijnen voor het verwerken van voedingsmiddelen. Bij onze klanten bestaat het productieproces vaak uit losstaande stappen en staat er vaak nog veel productiepersoneel aan de lijn. Wij zijn voornamelijk opzoek naar de mogelijkheden van robotica in de voedingsmiddelen industrie en willen verschillende lijnen realiseren die interessant zijn voor onze klanten.

Uitgangssituatie

Tijdens deze opdracht zul je gaan werken aan onderstaande onderwerpen:

PLC programmeren voor de koppeling van verschillende machines;
Ontwerpen/ontwikkelen van verschillende oplossingen;
Realiseren van belangrijke componenten;
Afstemmen en optimalisering van afstemming tussen verschillende onderdelen;
Implementeren van Vision-systemen voor o.a. kwaliteitscontroles en productdetectie;
IoT oplossingen zoeken voor het real-time uitlezen/verwerken van productiedata;
Programmeren van een robotarm voor het overnemen van menselijke taken.

Direct solliciteren “student mechatronica”