Frituren, garen, koken & bakken met Sismatec

Contact cooker

De Contact cooker type SKB is geschikt voor zorgvuldig en gelijkmatig koken, regenereren en bruinen van het product in eigen vocht, zonder extra olie of vet.

Toepassingen:

  • Goulash, gesneden kalfsvlees, gehaktballen, braadworst
  • Bacon in plakjes en blokjes en “Schupfnudeln” (vingervormige aardappelbolletjes)
  • Tofu, vis, gesneden groente in blokjes en schijfjes
  • Aardappelburgers en vegetarische burgers
  • Schnitzel en gevogelte in stukjes
Energiezuinig continu frituursysteem

Het energiezuinige continu frituursysteem type SFE-E 1.600/600 is geschikt voor kantinekeukens, slagerijen en delicatessenzaken. Met een aanzienlijke vermindering van de thermische belasting van de bakolie, bespaart u 35% olie in vergelijking met conventionele continu frituursystemen.

Toepassingen:

  • Capaciteit van 150 tot 300 kg/uur voor het roosteren en braden van gehaktballen, schnitzel, kipfilet, enz.
  • Regenereren van voedsel, direct gereed voor consumptie
  • Regenereren van menu-onderdelen
Convenience frituursysteem

Het continu frituursysteem type SFE en SFT wordt gebruikt in de convenience-industrie. Convenience producten kunnen worden geproduceerd volgens de laatste kwaliteitseisen.

Toepassingen:

  • Voor het frituren van schnitzel, gehaktballen, aardappel- en vegetarische hamburgers
  • Voor het frituren van gepaneerde camembert, mozzarella-sticks, aardappelkussentjes en kipnuggets
  • Voor het frituren van geroosterde rolmops, gebakken haring, vissticks, enz.
Schomaker continuous frying SFE-SFT
Frituren met extra hoge temperatuur

Het frituursysteem om te frituren met een extra hoge temperatuur. De types SFT-T en SFE-T zijn geschikt voor het frituren/braden van vleesproducten met een producthoogte van 150 mm.

Toepassingen:

  • Frituren van gehaktbrood en rollade
  • Frituren van stukjes geroosterd vlees
  • Frituren van sticks en gesneden producten van kip, varken en kalkoen
Heteluchtoven

De heteluchtoven, type SHC, is een zeer effectieve oven die producten met circulerende lucht kan bereiden. De heteluchtoven is leverbaar in diverse uitvoeringen, vanwege alle flexibele opties die beschikbaar zijn.

Toepassingen:

  • Heteluchtoven met stoominjectie om gepaneerde producten te bereiden
  • Heteluchtoven om geroosterde stukken vlees en kip in kleinere stukken te roosteren
  • Stoomtunnel om knoedels en gehaktproducten te stomen

Onze partners/merken