Paneren en marineren met Sismatec

Bewerken | Paneren

Het paneersysteem type STP is geschikt om een paneer laag aan te brengen op het product. Dit kan paneermeel zijn, maar bijvoorbeeld ook bloem, broodkruimels of fijngemalen cornflakes.

Toepassingen:

  • Gebakken vis, viskoekjes en vissticks voor het paneren met bloem
  • Schnitzel, nuggets, mozzarella sticks in diverse vormen, d.m.v. een multi coat voor een uitstekende kwaliteit van de paneer laag
  • Directe overdracht naar het continu frituursysteem of naar de vriezer
  • Reservoir voor het automatisch aanbrengen van een tweede paneer laag met broodkruimels
  • Industriële systemen zijn beschikbaar met diverse breedtes transportband, van 400, 600 tot 1.000 mm
  • Compacte systemen voor de industriële keuken en slagerij met een transportbandbreedte van 250 mm

 

Bewerken | Marineren

De marineersystemen van het type SMD marineren het product in een dompelbad met marinadecomponenten. Het dompelbad kan klant specifiek worden ingesteld.


Toepassingen:

  • Marineren van steak, rundvlees of varkensvlees, gehakt
  • Marineren van kip
  • Marineren van gesneden tofublokjes of aardappelschijfjes, bedekt met gekruide olie

 

De continu dipper type SMD bedekt het product met tempura/beslag. Met een laag tempura/beslag, wordt de korst om het product krokant.

Toepassingen:

  • Bedekken van kaas- en kipnuggets met directe overdracht naar het frituursysteem
  • Bedekken van mozzarella-, groente- of vissticks

Onze partners/merken