Bewerken met Sismatec & Vakona

Bewerken | Mengen en tumblen

Sismatec & Vakona hebben veel ervaring in het mengen, balanceren, masseren, marineren en tuimelen van producten. De Vakona machines maken indruk door de hoge gebruikersvriendelijkheid, die wordt bereikt door eenvoudige bediening en eenvoudige reiniging. Door de grote keuze aan uitrustingsopties wordt een hoge mate van individualisering bereikt om een ​​zo hoog mogelijk niveau van klant specifieke productoptimalisatie te bereiken.

De mixers van Vakona zijn verdeeld over drie reeksen. De standaard FM serie, de VM serie voor vacuümomstandigheden en de ESK serie voor energie besparend koud tumblen. Alle drie de series zijn beschikbaar in volumes van 60 tot en met 1800 liter.

FM serie
De VAKONA FM delicatessenmixers zijn ontworpen voor gebruik in de delicatessenindustrie. Ze zijn geschikt voor het mengen van salades, verschillende soorten vlees- vis- en gevogelteproducten en meer. Beschikbaar in volumes van 60 tot 1800 liter. De machines zijn zeer gebruiksvriendelijkheid door de eenvoudige bediening en eenvoudige reiniging. Een enorme individualisering van de machines wordt bereikt door een breed scala aan uitrustingsopties om de hoogst mogelijke mate van klantspecifieke productoptimalisatie te bereiken.

VM serie
De Vakona Vacuum- Meng en Masseer machines zijn geschikt voor het mengen, balanceren, masseren, marineren en tuimelen van alle vlees-, vis & wild en gevogelte producten. De machines maken indruk door de hoge gebruikersvriendelijkheid, die wordt bereikt door eenvoudige bediening en eenvoudige reiniging. Door de grote keuze aan uitrustingsopties wordt een hoge mate van individualisering bereikt om een ​​zo hoog mogelijk niveau van klant specifieke productoptimalisatie te bereiken.

ESK serie
Naast de VM serie heeft Vakona ook de ESK serie ontwikkeld voor energie besparend koud tumblen van vlees product. Beide series zijn beschikbaar in volumes van 60 tot en met 1800 liter.

Onze partners/merken