Bewerken met Sismatec & Nock

Bewerken | Ontzwoerden & onthuiden

Nock-sismatec-4

De automatische Cortex CB machines zijn perfecte ontzwoerders die ook geschikt zijn voor hele dunne vliesjes. De machines hebben als kenmerk dat de ze bijzonder compact zijn en goede kwaliteit leveren. Perfect geschikt voor verschillende stukken vlees en delen van varken en rund. De machines worden voornamelijk gebruikt in kleine tot gemiddelde organisaties en zijn gemakkelijk in hoogte verstelbaar. Multi-inzetbaar in handel en industrie. Onthuiden / ontzwoerden ging nog nooit zo makkelijk.

Gyros & Kebab

De kebab + gyros machine reeks van NOCK beschikt ook over machines speciaal ontworpen voor Kebab of Doner. De Cortex CB 503 & 703 Kebab is een machine met een grote snijbreedte om met hoge kwaliteit plakjes vlees te snijden. De machine is geschikt voor kalfsvlees, varkensvlees, kipfilet en lamsvlees. De machine is speciaal gemaakt voor het snijden van vlees en is heeft daarom een beter snijkwaliteit dan een ontzwoerder. De afstand van het mes kan over een grote afstand worden aangepast, dit kan zelfs worden gedaan tijdens het gebruik van de machine.

De Cortex 460, 560, 660 & 860 zijn open top ontzwoerder machines en geschikt voor de ambacht. De machines zijn gemaakt voor het manueel ontzwoerden van ham, schouders of lendenen met botten.

onthuiden kebab
NOCK-S460-CF460-1.jpg
Vis

In de categorie vis skinning heeft NOCK verschillende types. Deze types zijn: Cortex CBF 496, Cortex CBF 496 SALMON, Cortex CBF 496/7 SALMON TWIN, Skinex SB 496, Skinnex QS 888, Skinnex QS 98,  Skinnex SBS 416, Skinex SBW 496 WHITE FISH, Freeze Drum Skinner TFE 350-TFE550.

  • De Cortex CBF 496 is een vis automatisch vis skinner met CF technologie en een universele toepassing. Voor het skinnen van vers gerookte zalm is de 496 SALMON geoptimaliseerd. De Cortex CBF 496/7 SALMON TWIN is ook geoptimaliseerd voor zalm, het enige verschil tussen deze laatste twee machines is dat de TWIN dubbelbaans is.
  • De Skinex SB 496 is een automatisch vis skinner met een S-technologie met speciale applicatie voor het villen van een vis met dunne huid zodat het verlies van de vis zo minimaal mogelijk is. zeer hoge capaciteit.
  • En meer..

Onze partners/merken