Bewerken met Sismatec & Mado

MADO heeft een van de meest uitgebreide aanbiedingen op de markt voor vleesmolens. Wolf machines worden aangeboden in een breed scala uitvoer bereiken en uur vermogens van 100 kg tot 36 ton. Alle machines van MADO zijn uitgerust met de gepatenteerde versnippertechnologie. Een consequent geïmplementeerd hygiënisch ontwerp (lasnaden op alle machines) zorgt ervoor dat alle wolven van MADO gemakkelijk te reinigen zijn.

Wolven industrie

MADO industriële wolven creëren productie-oplossingen op alle gebieden van de vleesverwerkende industrie. Bewezen technologie, gecombineerd met eersteklas materialen en hoogwaardige afwerking garanderen optimale werkresultaten in elke fase. De MEW 727-G160 ULTRA 4 beschikt over een geïntegreerde hefinrichting voor normwagens van 200 liter, hydraulische worm-uitwerper en een elektrische vergrendelde lekbescherming. Het trechter volume is 500 liter.

Mado-732-2.jpg
Wolven middelformaat

De MEW 722 M HKV is standaard uitgerust met mengpeddels voor het toevoegen van kruiden of het mengen van verschillende stukken vlees. Ook is de machine uitgerust met een trechterbevestiging en een hydraulische mastbelasting voor normwagens van 200 liter voor eenvoudig laden. Grote en bevroren stukken vlees zoals hele varkensschouders zijn voor de automatische wolf machines van Mado geen probleem. De werkende schroef heeft twee snelheden inclusief een achteruit versnelling.

Mado-722
Wolven Ambacht

De moderne Wolf OPTIMO MEW 717-driver is speciaal ontworpen voor de productie van gehakt vlees in de vleesafdelingen van winkelketens en geschikt voor bevroren product tot -5 graden celsius. De heroriënterende bijpassende schroefbehuizing in combinatie met het snijsysteem Enterprise zorgt voor de hoogst mogelijke materiaalbehoud en een homogeen mengsel van de grondstof. De OPTIMO MEW 717 is compleet met schroefbehuizing en het snijsysteem Enterprise E32 SUPERLONGLIFE.

Mado-713

Onze partners/merken