Portioneren met Sismatec & Treif

Het succesverhaal van Treif is begonnen met het in blokjes en reepjes snijden van vlees. Ook kaas, vis en wild & gevogelte gaat perfect met een Treif! Treif Dicing Competence heeft dan ook duidelijke prioriteiten gesteld bij de ontwikkeling en ontwikkeling van haar Dicing machines: hoge prestaties, eersteklas snijkwaliteit, gebruiksvriendelijke bediening en optimale hygiëne functies die indruk zullen maken op iedereen die bekend is met snijmachines. Door middel van een superieur en breed aanbod van machines voor kleinere slagerijen tot groot industrie is de organisatie al jarenlang marktleider op het gebied van vlees snijder. Het aanbod bestaat uit de AVITOS, TWISAN, TWISTAS, TWISTER SP, TWISTER, TWISTER (basic), ARGON +, FLEXON en de  FELIX. De CASAN is speciaal ontwikkeld voor kaas producten.

De f AVITOS is Treif haar grootste machines wat betreft het in blokjes of reepjes snijden van vlees. De AVITOS is instaat vlees tot -18 graden Celsius in blokjes en reepjes te snijden, perfect resultaat gegarandeerd.

Met de FLEXON kan in zowel kleine en middelgrote bedrijven als in grote keukens aan veelzijdige behoeften worden voldaan. Vlees maar ook kaas wordt perfect in blokjes of reepjes gesneden. De machine verwerkt producten met een lengte tot 550 mm en bereikt, afhankelijk van het product en de toepassing, een output van maximaal 1.400 kg (theoretische maximale waarde) in één uur.

Onze partners/merken