Portioneren met Sismatec & Treif

Portioneren | Portioneren (op gewicht)

Door middel van ontwikkeling met de nieuwste technieken en het blijven streven naar superieure snijkwaliteit is Treif al jarenlang marktleider op het gebeid van vlees, kaas, wild & gevogelte en vis portioneren op gewicht. Dankzij het precisie-sikkelmes en de intelligente snijhouden behaald Trief precisie snedes van het hoogste niveau en groeit uw winst ook. Exacte porties zijn geen toeval dankzij het onlangs vernieuwde Dynamic Feed System dat zorgt voor een continu, maar zacht en product-aangepast producttransport naar het mes.

 

Snijden op hoge snelheid met extreem hoge doorvoer en consistent betrouwbare nauwkeurigheid – dit is waar de FALCON-evolutie voor staat. Gebaseerd op de bijna 20 jaar ervaring van TREIF in het nauwkeurig snijden van porties, is de FALCON-evolutie ontwikkeld, die een enorme prestatie verbetering realiseert ten opzichte van zijn voorganger FALCON hybride +. Het onverslaanbare tempo is met name te danken aan de vooruitziende optimalisatie van de afzonderlijke processen.

Voor een kleinere capaciteit maar een net zo hoge snijkwaliteit heeft Treif de JAGUAR, LION en PUMA ontwikkeld. De schijf- en portiesnijder JAGUAR wordt gekenmerkt door een eenvoudige vorm, hoge functionaliteit en bedrijfsveiligheid. Met zijn hoge prestaties en verscheidenheid aan snijprestaties, wordt de JAGUAR gebruikt in de slagerij, kantinekeukens, industrie en supermarkten. De machine biedt de mogelijkheid om naast bot bevattende producten ook producten zonder bot zoals kalfsoester, varkensbuik en rosbief te snijden. Vers, gekoeld of ingevroren tot -4 graden Celsius zijn geen probleem.

 

Wanneer prestaties en precisie worden gecombineerd, snijdt de PUMA – tot 400 secties per minuut. Dat geldt b.v. B. voor karbonades, steaks, schnitzel, buikspek of vleeskaas in verse, gekoelde of bevroren toestand tot – 4 ° C. Omdat het mes rechtstreeks op de reductiemotor is aangesloten, kan bijna 100% van het motorvermogen worden gebruikt bij het snijden.

puma-700

Falcon Hybrid

snijmachine vlees

Door middel van de nieuwe FALCON ROBOTLINE stelt Treif samen met Sismatec haar klanten instaat een nieuwe stap te zetten in de richting van industriële automatisering. Deze lijn maakt productiebedrijven minder afhankelijk van de arbeidsmarkt en bespaart kostbare tijd bij de productie. Producten en botten worden nauwkeuring gemeten, vastgelegd en ingebracht dankzij het intelligent camerasysteem. Robot technologie zorgt voor een consistent opslag formaat in de thermovormen, flatboard of trayverpakking.

Onze partners/merken