Portioneren met Sismatec & een Rex vacuumvuller

Portioneren | Wolven & vacuumvullen

Vacuumvuller

vacuumvullen vacuumvuller vacuümvuller vacuum vuller vacuüm vuller

De REX RVF vacuumvuller van de beste kwaliteit voor ambacht, middelgrote en grote industrie. De nieuw ontworpen, hygiënische en ruimtebesparende behuizing van de machines zijn zelfdragend en volledig gemaakt van roestvrij staal. Daarnaast zijn de machines voorzien van de nieuwe technologieën en software, waardoor de machines future-proof en zeer energie efficiënt vacuumvullen. Gemakkelijke trechter invoer kan dankzij het nieuw ontwikkelde hijstechnologie.

Ambachtelijke vacuumvullen
REX RVF 220REX RVF 327(S)REX RVF 330 (S) & de piston filler REX RKF 130

Vacuüm vullers voor middelgrote industrie
REX RVF 420 (S)REX RVF 430 (S)REX RVF 436 (S)REX RVF 740

Machines voor groot industrie
REX RVF 460 (S)REX RVF 736REX RVF 760REX RVF 761REX RVF 911REX RVF 913

De UFM 300 is de  universele oplossing voor de productie van hamburgers en knoedels in combinatie met de REX vacuumvuller. Door de modulaire structuur kan een grote verscheidenheid aan producten op een eenvoudige en economische manier worden verwerkt en gevormd. De nieuwe hamburgervormer is de optimale machine-gebaseerde oplossing voor het produceren van hamburgers met behulp van het lagedrukproces. De pneumatische vormsnijder snijdt de porties. De porties worden vervolgens geperst in perfecte “zelfgemaakte” hamburgers via de vormband met optimale dimensionele stabiliteit. De watersproei-eenheid voorkomt dat het product aan het mes of de transportbanden blijft kleven.

Prachtig ronde knoedels kunnen worden gemaakt van vlees, aardappel, brood en verschillende andere voedingsproducten. Optionele UV-sterilisatie voor de FB 300-transportband garandeert het hoogst mogelijke niveau van bacteriële uitroeiing waardoor de hygiënenormen worden verbeterd, waardoor de machine geschikt is in omgevingen met een hoog risico.

RVF430S_UFM300

Onze partners/merken