Verpakken met Sismatec & Webomatic

Verpakken | Thermovormen & vacumeren

Sismatec & Webomatic gaan voor maximale efficiëntie en controle. De thermo form machines van Webomatic worden altijd individueel afgestemd op de behoeften en producten van de klant en variëren van compacte oplossingen tot zeer efficiënte machines voor industriële Multi shift productie met grote aantallen. Met de intelligente verpakking technologieën WEBOMATIC closetech, WEBOMATIC SDT en SPS-controle worden individueel gevormde, gesneden en optioneel verfijnde diepgetrokken verpakkingen gecreëerd.

  • De ML-C 2600 is een veel verkochte machine in klein- en middelgroot bedrijf dat betrouwbaarheid en kwaliteit zoekt in het productieproces. Afhankelijk van specificatie, is de ML-C 2600 in staat een stijve folie tot 600um te verwerken met een breedte tot 422 mm in herhaalde lengtes tot 300 mm.
  • De ML-C 7600 is de ideale machine voor grote serie producties en is in staat folie tot 600 um te verwerken met een breedte van 662mm in herhaalde lengtes tot 1000mm en een maximale diepte van 190mm.
Sismatec-Webomatic-WBM-1350-II-3
Sismatec-Webomatic-ML-C-5600-1

De WEBOMATIC kamerbandmachine WBM 1350-II staat voor een superieure verpakkingstechnologie dat instaat is op grote schaal te produceren. De machine is bij uitstek geschikt voor het automatische vacuümverpakkingsproces van grote partijen en producten in vacuümzakken, waarbij de focus voornamelijk ligt op vleesproducten (met of zonder bot), zuivelproducten en andere bederfelijke levensmiddelen.

Onze partners/merken