Verpakken met Sismatec & een Proseal traysealer

Verpakken | Traysealer

Een Proseal traysealer is de basis voor elke verpakkingslijn. De machine is een intelligente traysealer dat vaak het middenpunt van de productielijn is. De innovatieve en intelligente software van de Proseal heeft er de laatste jaren voor gezorgd dat Proseal een van de marktleiders is geworden op het gebied van traysealen in de voedingsmiddelenindustrie.

Vraagt u zich af welke traysealer het best bij u past? Het enige wat wij nodig hebben is de gewenste aantal schalen per minuut, de afmetingen van de verpakking en het gewenste seal proces: seal only, MAP. Vac/Gas, Skin….  Laat ons dit weten, dan kunnen we samen opzoek naar de geschikte oplossing voor u. Wij geven graag advies op maat, waarbij we denken aan de toekomst van uw bedrijf, zoals een variëteit in verpakkingen (materialen, afmetingen en/of sealopties) of wellicht een grotere benodigde capaciteit in de toekomst.

S-Design | Sealonly & MAP

De Proseal traysealer met S-design. De machines combineren een hoge doorvoer mogelijkheid met een snel van tool verwisselbaar en ruimtebesparend compact ontwerp. Optionele ‘free-flow’-gasspoeling Modified Atmosphere Packaging (MAP) is beschikbaar voor verlengde houdbaarheid.

De GT0s traysealer is geschikt voor maximaal 60 atmosferische verpakking per minuut met een 3 impressie tool. Ook zit de machine boordevol gebruiksvriendelijke voordelen. Daarnaast kunt u bij alle Proseal machines de tooling binnen 5 minuten wisselen waardoor u binnen mum van tijd overgaat op een andere verpakking, dit zodat u productie proces zo kort mogelijk stil ligt.

blueberries
Proseal GT0s traysealmachine
traysealer topsealen MAP

E-Design | Vac/gas, SKIN, en meer

De kern van het ‘e’-ontwerp is de flexibiliteit om elke vorm van heatseal uit te voeren, of dat nu atmosferisch, MAP, VMAP, Skin, Skin Plus of Skin Deep is.  Elk van deze opties kan worden toegevoegd of zelfs worden verwijderd als dat nodig is. Deze flexibiliteit biedt de gebruiker de garantie dat, ongeacht de nieuwste verpakkingstrend, ze over apparatuur beschikken die geschikt is voor de toekomst. Daarnaast kunt u bij alle Proseal traysealers, zoals de GT1e traysealer, de tooling binnen 5 minuten wisselen waardoor u binnen mum van tijd overgaat op een andere verpakking, dit zodat uw productieproces zo kort mogelijk stil ligt.

packaging-meat-2

Onze partners/merken