Wegen, doseren & vullen met Sismatec & Bilwinco

Wegen, doseren & vullen | Multihead weigher

Sismatec & Bilwinco gaan voor praktische en winstgevende oplossingen. Oplossingen die zijn ontworpen om 24 uur per dag, 365 dagen per jaar in  productie te werken. De Sismatec – Bilwinco partnership omvat vrijwel alle mogelijkheden voor multihead weighers in de voedselindustrie, voor droge maar ook voor natte producten. Voor droge producten beschikt Bilwinco over de D series, de W series zijn ontworpen voor natte producten. Het zo optimaal mogelijk inrichten is de kern van de oplossing, van ontwerp tot pre-test, engineering, installatie, inbedrijfstelling en service. In vergelijking tot standaard Weighers zorgt Bilwinco voor 20 tot 30% minder verspilling, een minimale cost of ownership en een constante productie. De trilling snelheid kan optimaal worden ingesteld om geen schade te garanderen en productiviteit te behouden.

multihead weigher

De verpakkings- en doseeruitdaging aangaan met Bilwinco

Bilwinco-oplossingen zijn op maat gemaakt, gebaseerd op zorgvuldige studies van producten, productielijnen en mogelijke probleemgebieden. Sismatec biedt in samenwerking met Bilwinco semi-of volledig automatische weighers en complete oplossingen voor voeren, multihead wegen, vullen, portioneren, positioneren en verpakken en transport. Hierbij is een breed scala aan product soorten (nat en droog), groottes en aantallen mogelijk. Alles is gericht op het verhogen van productiviteit, het verlagen van onderhoudskosten en het bevorderen van uw totale winst.

De kern van elke Bilwinco oplossing is een mobiele multiheadweigher. Mobiliteit betekent in hoogte verstelbaar voor het hanteren van verschillende soorten of verpakkingsmaten. Het betekent een gemakkelijke omschakeling tussen productielijnen, zodat apparatuur effectief wordt ingezet. Bilwinco garandeert hygiënische omstandigheden van topkwaliteit. De mobiele wegers zijn eenvoudig te verplaatsen naar bijvoorbeeld reinigingsruimtes voor een volledige hogedrukreiniging.

Onze partners/merken