Wegen, doseren & vullen met Sismatec & Turbo

Wegen, doseren & vullen | Doseren & afvullen

De vul en doseermachines van Turbo voor automatisch of manueel vullen en doseren van product. Verkrijgbaar met een of meerdere koppen voor het vullen en doseren van bijvoorbeeld meerdere banen.  Uitdagende viskeuze producten kunnen nog steeds worden afgezet met de toevoeging van vijzelkrachttoevoereenheden om de doorgang in het kleppenblok en de productcilinder van de aflegger te vergemakkelijken. Vloeistoffen met deeltjes die nodig zijn om in de suspensie te blijven kunnen worden bijgestaan ​​door het assortiment standaard of op maat gemaakte agitatie-eenheden.

De M250 is de manuele mini versie van de reeks en biedt vele functies en voordelen. De machine is flexibel in te zetten, makkelijke te onderhouden en reinigen en is ideaal voor klein en middelgroot producent in convenience en brood & patisserie segment.

De Turbofill D500-serie is ideaal voor producenten van cateringpakketten voor het automatisch afvullen van vloeistoffen, crèmes, halfvaste stoffen en deeltjesvormige producten in grote partijen en verpakkingsgroottes. De machine is volledig mobiel voor een hoog level aan flexibiliteit en is geschikt voor een breed scala aan toepassingen binnen vele voeding segmenten zoals convenience en brood & patisserie.

De state of art koppen zorgen een optimale afvul verspreiding van vloeistoffen en het beheersen van druppelen. Verschillende extra opties zijn beschikbaar voor bijvoorbeeld temperatuur controle, automatische toevoer, decoratiestijlen, snelheden en zeer specifieke producten.

Onze partners/merken